Dnipro University of Technology — Compliance with the Time
09.12.2015

Організаційним комітетом не створено виборчої дільниці на базі Докучаєвського гірничого технікуму

Наказом МОН України від 19.12.2014 р. №1488 «Про організацію освітнього процесу у Докучаєвському гірничому технікумі Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» було погоджено переміщення технікуму до м. Павлоград для проведення освітньої діяльності на базі Павлоградського технікуму Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет». Однак керівництвом та трудовим колективом Докучаєвського гірничого технікуму Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» наказ виконано не було і переміщення технікуму з території антитерористичної операції в зоні тимчасово неконтрольованої території не відбулося. Вказаний наказ МОН було скасовано наказом від 10.03.2015 р. №270 як такий, що не виконано.

Зважаючи на вище викладене наказом ректора університету від 6.11.2015 р. №2012-л директора технікуму Кустова В.В. за невиконання умов контракту звільнено по п.8 ст. 36 Кодексу Законів про працю України.

Наказом ректора університету від 16.11.2015 р. №2072-л визнано таким, що втратило чинність Положення про діяльність Докучаєвського гірничого технікуму Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет», затверджене наказом ректора від 14 січня 2011 р. №8, та всі працівники Докучаєвського гірничого технікуму Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» вважаються звільненими за невиконання Наказу МОН України від 19.12.2014 р. №1488 «Про організацію освітнього процесу у Докучаєвському гірничому технікумі Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» щодо переміщення технікуму до м. Павлограда та проведення освітньої діяльності на базі Павлоградського технікуму Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет».

Зважаючи на вказані обставини, у зв’язку з неможливістю організації та проведення виборів ректора Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» на базі відокремленого структурного підрозділу Докучаєвський гірничий технікум Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» організаційний комітет вирішив, що виборча дільниця та дільнична виборча комісія у вказаному відокремленому структурному підрозділі не можуть бути утвореними.

Рішення прийнято одноголосно (протокол №3 від 09.12.2015 р.).

До списку

Services

Schedule

Social networks

Facebook
YouTube
© 2006-2024 Інформація про сайт