Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
25.11.2015

Перше засідання організаційного комітету

На засіданні були присутні 18 з 24 членів організаційного комітету.

Порядок денний:
1. Про обрання голови, заступника голови та секретаря організаційного комітету з проведення виборів ректора Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет»;

2. Про розробку Положення про організацію та проведення виборів ректора Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет»; Положення про організаційний комітет із проведення виборів ректора Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет»; Положен ня про порядок обрання представників з числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками, для участі у виборах ректора Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет»; Положення про головну виборчу комісію з проведення виборів ректора Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет».

3. Про розроблення Студентською радою університету Положення про порядок обрання виборних представників з числа студентів денної форми навчання, що мають право брати участь у виборах ректора університету.

4. Про оприлюднення інформації про хід підготовки виборів (веб-сайт, дошка оголошень, інформаційний стенд, соціальні мережі тощо).

5. Інше.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт