Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
09.12.2015

Відбулося третє засідання оргкомітету

На засіданні були присутні 19 з 24 членів організаційного комітету.
Порядок денний:
1. Про утворення виборчої дільниці №1 (головної) у холі першого корпусу Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» (м. Дніпропетровськ)».

2. Про утворення виборчої дільниці та дільничної виборчої комісії №2 у Автотранспортному технікумі Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» (м. Дніпропетровськ)».

3. Про утворення виборчої дільниці та дільничної виборчої комісії №3 у Марганецькому коледжі Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» (м. Марганець).
(інф. голови ОК – Бузила В.І.)
4. Про утворення виборчої дільниці та дільничної виборчої комісії №4 у Павлоградському технікумі Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» (м. Павлоград)

5. Про неможливість організації та проведення виборів ректора на базі відокремленого структурного підрозділу Докучаєвський гірничий технікум Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет».

6. Обговорення «Положення про дільничну виборчу комісію з проведення виборів ректора Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет».

7. Про необхідність внесення змін до Положення про організацію та проведення виборів ректора Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» та Положення про організаційний комітет із проведення виборів ректора Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет», затверджених вченою радою університету (протокол №2 від 01.12.15 р.)

8. Визначення квот представництва штатних працівників Університету (що не належать до наукових, науково-педагогічних та педагогічних працівників) та студентів денної форми навчання для участі у виборах ректора Університету.

9. Про затвердження графіку проведення у структурних підрозділах зборів з обрання представників з штатних працівників Університету (що не належать до наукових, науково-педагогічних та педагогічних працівників) та студентів денної форми навчання для участі у виборах ректора Університету.

10. Інформація про хід розробки Положення про порядок обрання виборних представників з числа студентів денної форми навчання, що мають право брати участь у виборах ректора Університету.

11. Інше. (затверджений одноголосно).

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт