Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
16.12.2015

Відбулося четверте засідання оргкомітету

На засіданні були присутні 22 з 24 членів організаційного комітету.

Порядок денний:
1. Про хід висунення кандидатур працівників з числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками, як виборних представників для участі у виборах ректора Університету.
2. Визначення квоти представництва працівників Автотранспортного технікуму Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» (м. Дніпропетровськ), які мають право брати участь у виборах ректора Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» (виборча дільниця №2)
3. Визначення квоти представництва працівників Марганецького коледжу Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» (м. Марганець), які мають право брати участь у виборах ректора Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» .
4. Визначення квоти представництва працівників Павлоградського технікуму Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» (м. Павлоград), які мають право брати участь у виборах ректора Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» (виборча дільниця №4)
5. Про особливості організації зборів студентів денної форми навчання для обрання виборних представників з числа студентів, що мають право брати участь у виборах ректора Університету.
6. Про розробку графіку проведення зборів студентів для обрання виборних представників з числа студентів денної форми навчання, що мають право брати участь у виборах ректора Університету.
7. Інше. (затверджений одноголосно).

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт