Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
28.12.2015

Відбулося чергове засідання оргкомітету

На засіданні були присутні 19 з 24 членів організаційного комітету.

Порядок денний:
1. Про результати проведення виборів представників штатних співробітників Державного ВНЗ «НГУ», які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками для участі у виборах ректора Університету.

2. Про організацію проведення виборів представників штатних співробітників Автотранспортного технікуму Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» (м. Дніпропетровськ), які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками для участі у виборах ректора Університету (виборча дільниця №2).

3. Про результати проведення виборів представників штатних співробітників Марганецького коледжу Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» (м. Марганець), які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками для участі у виборах ректора Університету (виборча дільниця №3).

4. Про результати проведення виборів представників штатних співробітників Павлоградського технікуму Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» (м. Марганець), які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками для участі у виборах ректора Університету (виборча дільниця №4).

5. Інформація про хід утворення дільничних виборчих комісій студентів Факультетів та Підрозділів для обрання виборних представників з числа студентів, що мають право брати участь у виборах ректора Університету.

6. Інформація про підготовку до голосування студентів Факультетів та Підрозділів для обрання виборних представників з числа студентів денної форми навчання, що мають право брати участь у виборах ректора Університету.

7. Інше. (затверджений одноголосно).

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт