Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
04.01.2016

14 січня 2016 р. відбудуться вибори Представників від студентів ГРФ, ФБ та ММФ

     З 9-00 до 15-00 в холі 4 корпусу відбудуться вибори Представників студентів геологорозвідувального, механіко-машинобудівного факультетів та факультету будівництва для участі у виборах ректора Університету.

       Відповідно до Положення про порядок обрання виборних представників з числа студентів денної форми навчання, що мають право брати участь у виборах ректора Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет», затвердженого Конференцією студентів університету (протокол №1 від 14.12.2015 р.) вибори Представників від відповідних Факультетів, відбуваються шляхом прямого таємного голосування серед студентів, що навчаються на цих факультетах. Усі студенти, що навчаються на Факультеті мають право брати участь у таємному голосуванні.
       Особа, яка отримує бюлетень для голосування, ставить навпроти свого прізвища підпис у списку осіб, які мають право брати участь у голосуванні.
       Бюлетень для голосування заповнюється особою, яка бере участь у голосуванні, особисто в кабіні (кімнаті) для таємного голосування. Під час заповнення бюлетенів забороняється присутність у кабіні (кімнаті) для таємного голосування інших осіб, здійснення фото- та відео-фіксації у будь-який спосіб.
       Особа, яка внаслідок фізичних вад не може самостійно заповнити бюлетень для голосування, має право за дозволом голови дільничної комісії Факультету, скористатися допомогою іншої особи, крім членів дільничної комісії Факультету та спостерігачів.
       У бюлетені для голосування особа, яка бере участь у голосуванні, робить позначку «плюс» («+») або іншу, що засвідчує її волевиявлення, у квадраті навпроти варіанту, що відповідає її волевиявленню («за» чи «проти»).
       Особа, яка бере участь у голосуванні, опускає заповнений бюлетень для голосування у скриньку. Забороняються вимога або прохання до особи, яка бере участь у голосуванні, оприлюднити своє волевиявлення.

УВАГА! ПРИ СОБІ НЕОБХІДНО МАТИ ДОКУМЕНТ, ЩО ПОСВІДЧУЄ ОСОБУ.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт