Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

11.01.2012 Підготовче відділення НГУ відкриває двері для учнів 10-11-х класів
До уваги всіх, хто бажає вступити до провідного вищого навчального закладу України та отримати якісну освіту!

22.12.2011 ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ!
Якщо Ви бачите своє майбутнє у Національному гірничому університеті, для Вас дні відкритих дверей:

19.12.2011 Науковці вчаться комерціалізації
У Національному гірничому університеті відбувся круглий стіл, ініційований Українським науково-технологічним центром (УНТЦ) на тему «Комерціалізація наукових розробок». Доповідачами з боку центру виступили Тетяна Ілляш, координатор з підтримки сталого розвитку, Олег Заложенков, патентний координатор, Петро Мельник-Мельников, менеджер з недержавного партнерства УНТЦ. В зустрічі також взяли участь ректор Геннадій  Півняк, проректор з наукової роботи Олександр Бешта, наукова молодь університету та зацікавлені вчені з різних установ регіону.

08.12.2011 «Majesty of Marketing conference for the students and junior research stuff» в НГУ
7 та 8 грудня в Національному Гірничому університеті  в шосте пройшла конференція «Majesty of Marketing conference for the students and junior research stuff»

До складу журі цьогорічної конференції увійшли: Юрій Тимофійович Хоменко, проректор з навчальної роботи, Олександр Іванович Шаров, професор, директор Інституту економіки, Бардась Артем Володимирович, декан факультету менеджменту,  представник російського університету РУДН, в минулому випускниця Гірничого університету, Сопілка Наталя Юріївна, Світлана Іванівна Кострицька, професор, завідувач кафедри іноземних мов, Сергій Михайлович Довгань, професор та організатор конференції Пілова Катерина Петрівна.

07.12.2011 Круглий стіл «Земельна реформа в Україні: реалії та перспективи»
Земельна реформа в Україні, яка розпочалась 20 років тому, з набуттям незалежності, дала можливість селянам отримати власний земельний наділ. Нині реформування земельних відносин в Україні вийшло на фінішну пряму – з 1 січня 2012 р. буде відмінено мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення. Тому, сьогодні ведеться багато спорів

05.12.2011 Виграй Ґрант Фулбрайта- все в твої руках!
Найбільш відома у світі програма наукових обмінів імені Фулбрайта завітала до стін Гірничого університету.  Програма відома з 1946 року – вона найстаріша у світі – і за цей час вже понад 500 українських стипендиантів провели рік наукової праці в США (з них 20- з міста Дніпропетровська), а більше, ніж 300 американських викладачів та дослідників провели свою роботу в Україні.

23.11.2011 Експозиція світлин “ Таїна мінералів ”
З 17 до 25 листопада 2011 р. у викладацькій читальній залі науково-технічної бібліотеки Державного ВНЗ “Національний гірничий університет” проходить експозиція світлин співробітників кафедри мінералогії та петрографії “Таїна мінералів” та виставка-перегляд  видань профільної та художньої літератури “Чарівний світ мінералогії”. Виставки представлені до 105-річчя з дня заснування кабінету мінералогії, кристалографії та петрографії, наразі кафедра має назву мінералогії та петрографії.

17.11.2011 Збірник наукових статей англійською мовою «Tehnical and geoinformational systems in mining»
Вийшов у світ збірник наукових статей англійською мовою «Tehnical and geoinformational systems in mining» під редакцією  професорів Г.Г. Півняка, В.І. Бондаренка, І.А. Ковалевської

16.11.2011 Підготовче відділення НГУ відкриває двері для учнів 10-11-х класів
Оголошується набір на підготовче відділення НГУ.

16.11.2011 Університет Теннессі чекає на наших студентів
Багато студентів мріють навчатися за кордоном. Державний Департамент США і Посольство цієї країни не проти допомогти мрійникам і організовує для них зустрічі з представниками американських вишів. Зокрема, 15 листопада 2011 року з місією надання консультацій українським студентам щодо можливостей отримання стипендій на навчання, стажування і проведення досліджень у США в НГУ побував заступник декана факультету магістерських та аспірантських програм Державного університету середнього Теннессі Пітер Канінгем.


події 611 - 620 із 642
Початок | Попер. | 60 61 62 63 64 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт