Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

08.12.2011 Конференція «Особливості функціонування підприємств України в сучасних економіко-правових умовах» відбулася в НГУ.
8 грудня у Національному Гірничому Університеті у рамках співпраці з Черкаським Національним університетом ім. Богдана Хмельницького пройшла науково - практична конференція «Особливості функціонування підприємств України в сучасних економіко-правових умовах». Конференція стала першим етапом в реалізації співпраці між дніпропетровським та черкаським університетами.

07.12.2011 Відкриття єдиного в Україні авторизованого навчального центру фірми «ВАКОН»
На кафедрі електропривода Національного гірничого університету відбулось урочисте відкриття єдиного в Україні авторизованого навчального центру фірми «ВАКОН». Основним завданням центру є надання якісних освітніх послуг студентам університету, які мають змогу отримати професійні навички роботи з обладнанням відомого у світі виробника, що є актуальним на сучасному ринку послуг.

05.12.2011 Программа ТЕМПУС "ECOMMIS" відчиняє двері
Проект «Дворівневі програми навчання електронної комерції для розвитку інформаційного суспільства в Росії, Україні та Ізраїлі» спрямований на вдосконалення викладання дисциплін у сфері технологій електронної комерції.

25.11.2011 Троньківські читання в НГУ
24 листопада в Національному гірничому університеті відбулись ІІ-і Всеукраїнські наукові Троньківські читання на пошану академіка НАН України, Героя України Петра Тимофійовича Тронька.  Людям, які цікавляться історією своєї країни, її культурою, безумовно, відоме ім’я видатного історика України. Зовсім недавно він відійшов у вічність. Людяність, простота натури Петра Тимофійовича  імпонувала оточуючим. І нинішні наукові читання переросли офіційний формат. Це була тепла зустріч однодумців. Адже сам академік умів згуртувати навколо себе людей, які за покликанням душі прагнули відродження і збереження історії і культури України.

22.11.2011 «Велика країна Китай»


З 7 до 18 жовтня 2011 р. делегація від НГУ у складі завкафедрою ТСТ професора Леоніда Ширіна і професора Миколи Дудлі на запрошення Інституту гірничої справи та Китайського геологічного університету побувала у Китаї і взяла участь у роботі двох міжнародних конференцій. Нещодавно Леонід Ширін відзвітував перед колегами і студентами у формі фотопрезентації про відрядження.

21.11.2011 Стартова конференція проекту ТЕМПУС – «ECOMMIS»
29 листопада 2011р. у Дніпропетровську в Національному гірничому університеті відбудеться стартова конференція проекту ТЕМПУС – «ECOMMIS» «Дворівнева навчальна програма з електронної комерції для розвитку інформаційного суспільства Росії, України, Ізраїлю».

15.11.2011 Гірничий відвідали перші особи німецького Есслінгенського університету
Вже більше 10 років НГУ співпрацює з Есслінгенським університетом  прикладних наук (Земля Баден-Вюртемберг, Німеччина) – вчені досить активно обмінюються досвідом зі своїми іноземними колегами. Проте цього року спілкування вийшло на новий рівень – з метою розширення співробітництва за особистим запрошенням ректора Геннадія Григоровича Півняка з офіційним візитом гірничий відвідали перші особи німецького університету: ректор Есслінгенського університету Бернхард Шварц, проректор з міжнародних питань Штефані Майєр та доктор–інженер Есслінгенського університету, почесний професор НГУ Ніколаус Нойбергер.

25.10.2011 Пост-майнінг та інші проблеми гірництва
У Національному гірничому університеті завершилася Міжнародна науково-практична конференція «Форум гірників 2011» Нинішній Форум проходив за підтримки кількох міністерств, науково-дослідних інститутів, Національної Академії Наук України, ПАТ «ДТЕК-Павлоградвугілля», закордонних університетів-партнерів.

07.10.2011 Аспіранти НГУ взяли участь у VІ Краківській конференції молодих вчених
Троє аспірантів з кафедр підземної розробки родовищ та збагачення корисних копалин, Євген Тимошенко, Андрій Лагута та Артем Ширін, з 29 вересня по 1 жовтня стали учасниками VІ Краківської конференції молодих вчених.

07.10.2011 Робоча зустріч НГУ з китайською делегацією Анхойського університету науки і технології КНР
Наприкінці вересневого місяця з робочим візитом до Національного гірничого університету завітала китайська делегація Анхойського університету науки і технології (AUST) КНР.


події 281 - 290 із 308
Початок | Попер. | 27 28 29 30 31 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт