Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
15.02.2017

Іван Завгородній – наш випускник!

У гірничому особливе ставлення до своїх випускників. З багатьма університет підтримує зв’язки довгі роки. Удвічі приємно, коли вони професійно зростають, удосконалюються і сягають вершин.

Як повідомив завідувач кафедри фізичного виховання В.М. Вілянський, колишній наш студент, випускник факультету будівництва Іван Завгородній, отримав звання майстра спорту міжнародного класу з карате. Цей норматив він виконав на змаганнях Кубку Світу минулого року, де Іван здобув кілька перемог у куміте (двобої) і виборов перше місце.
Протягом усього періоду навчання в НГУ Іван Завгородній успішно поєднував тренувальний процес із заняттями в аудиторіях. Чотири роки він був членом збірних НГУ й області з карате. У 2016 та 2017 році його включили до складу Національної збірної команди України.
 Вітаємо Вас, Іване, й бажаємо нових перемог!

До речі, збірну команду з карате з 2003 року очолює Володимир Миколайович Вілянський, він же є і завідувачем кафедри фізичного виховання НГУ. За цей період команда неодноразово перемагала на чемпіонатах і кубках області, універсіадах. Окремі її спортсмени є призерами і переможцями чемпіонатів Світу і Європи.


Збірна команда з карате Національного гірничого університету

Володимир Миколайович активно працює зі студентами, які прагнуть фізично вдосконалюватися. Тож за 15 років на кафедрі виховано четверо майстрів спорту України міжнародного класу, 14 майстрів спорту України і понад 30 спортсменів-розрядників і кандидатів у майстри спорту.


Інформаційно-аналітичний центр НГУ 

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт