Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
03.05.2017

ХІ Міжвузівська науково-практична студентсько-аспірантська конференція

"КРИМІНАЛЬНЕ ПРАВО, КРИМІНОЛОГІЯ ТА КРИМІНАЛЬНИЙ ПРОЦЕС: ІСТОРІЯ, ТЕНДЕНЦІЇ, ПРОБЛЕМИ"

У Державному ВНЗ «Національний гірничий університет» 27 квітня 2017 року було проведено щорічну XI Міжвузівську науково-практичну студентсько-аспірантську конференцію «Кримінальне право, кримінологія та кримінальний процес: історія, тенденції, проблеми».

 

Традиційно до стін Гірничого прибули студенти-правники усіх провідних вищів Дніпра, де вони змогли представити свої наукові доповіді, обмінятися досвідом та поспілкуватися як з майбутніми колегами, так і з відомими науковцями.


Невід’ємною складовою наукової діяльності юридичного факультету Національного гірничого університету є залучення студентів до наукової творчості з правової проблематики, а також формування цілісних орієнтирів та пріоритетів сучасного світогляду майбутніх фахівців в галузі Право.


Погляди молодого покоління на недоліки в законодавчому полі є надзвичайно важливими, адже молодь є рушійною силою і саме вона будуватиме нашу державу вже через декілька років.


Завдяки активному сприянню кафедри кримінального права та кримінології студенти-юристи мають змогу йти в ногу з часом, постійно підвищувати свій науково-освітній рівень, реалізовувати свій потенціал та досягати нових звершень.


Анастасія Постоловська, студентка 4 курсу юридичного факультету НГУ


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт