Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
09.10.2017

У Львові отримали нагороди найкращі репортери надії в Україні

Серед фіналістів – провідний редактор інформаційно-аналітичного центру НГУ Наталія Андрющенко. Вона стала однією з шести фіналістів з України у номінації «Економіка» з мультимедійним матеріалом про альтернативні джерела енергії, які розробляють вчені НГУ.

Нагородження фіналістів конкурсу «Репортери надії в Україні» відбулося 6 жовтня в Українському католицькому університеті у межах X Екуменічного соціального тижня у Львові.

«Репортери надії в Україні» - це конкурс на найкращу статтю, репортаж або відео- чи радіопрограму, яка є «інформацією-носієм рішень». Тобто, не лише висвітлює питання сучасного суспільства, а й дає на них конкретні відповіді та показує шляхи їх вирішення, а отже несе у собі «добру звістку» - «надію». Номінації конкурсу: «Суспільство», «Економіка», «Культура» та «Релігія».

Участь у цьогорічному Конкурсі взяло понад 400 робіт із Київської, Житомирської, Вінницької, Сумської, Запорізької, Одеської, Дніпропетровської, Харківської, Полтавської, Черкаської, Тернопільської, Івано-Франківської, Волинської, Львівської областей. Кожен конкурсний матеріал було оцінено тричі. До фіналу потрапили 38 конкурсних матеріалів.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт