Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
29.01.2018

Вчимося працювати як єдина команда

Група студентів і викладачів нашого університету у рамках реалізації програм міжнародної академічної мобільності, що проводиться Центром українсько-польської співпраці НТУ «Дніпровська політехніка», за сприяння Фундації  КГМА, перебувала на 10-денному стажуванні у Комп’ютерній школі на базі Geobit-Pangea у вищих навчальних закладах Польщі,  партнерах Дніпровської політехніки.

Стажування розпочалося із зустрічей у Сеймі Малопольського воєводства у м. Кракові з Радником Прем'єр-міністра Польщі з питань комбатантів та репресованих осіб Станіславом Бжезняком, якому щиро дякуємо за надані учасникам школи сучасні інформаційні матеріали.

фото_1_n.jpg

У рамках Комп’ютерної школи відбулися практичні заняття на базі Краківської гірничо-металургійної академії ім. С. Сташиця у компанії ІВМ. Слухачі високо оцінили  лекцію на тему "Організація роботи центру забезпечення безпеки з виявлення вразливостей та мережевих атак компанії IBM" менеджера Центру забезпечення безпеки цієї компанії IBM у Вроцлаві Аркадія Кособурова. Варто зазначити, що Аркадій є випускником нашого університету.

фото_2_n.jpg

фото_3_n.jpg

         Для сучасного фахівця важливо вміти працювати у команді. У Комп'ютерній школі професор Вроцлавської політехніки Ян Сконечний провів ділову гру щодо формування комунікативних компетенцій при розробці ІТ-проектів.

фото_4_n.jpg

          Комп'ютерна школа в Кракові познайомила зі специфікою навчання в Ягелонському університеті, що стало можливим завдяки керівнику відділу в справах іноземних студентів Павлу Вінярському. Також дякуємо професорсько-викладацькому складу факультету Математики і Інформатики, особливо заступнику директора Інституту Інформатики і Комп'ютерної Математики Славоміру Бакаларському і заступнику декана Факультету Математики і Інформатики Влоджімєжу Мочураду.

фото_5_n.jpg

   Щиро дякуємо усім причетним до організації цієї Школи, а також особисто директору Центру українсько-польської співпраці НГУ, професору Р.О. Дичковському, завідувачці кафедри програмного забезпечення комп’ютерних систем, доценту І.М. Удовик . Маємо надію на подальшу плідну співпрацю із закладами Польщі.


Юлія Пазиніч


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт