Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
25.05.2018

Фестиваль «Дружба без кордонів» у Дніпрі зібрав студентів-іноземців із 25 країн світу

24 травня 2018 року у Дніпровському університеті митної справи та фінансів відбувся ІІІ фестиваль аматорського мистецтва «Дружба без кордонів». Метою фестивалю є налагодження міжкультурних комунікацій та створення стабільних дружніх зв'язків між студентами різних народів. 

Участь у ньому взяли студенти-іноземці з вищих навчальних закладів міста. Фестиваль зібрав учасників із 25 країн, серед яких - Ангола, Гана, Грузія, Еквадор, Зімбабве, Індія, Кот-д'Івуар, Румунія, Туркменістан, Нігерія, та інші. 

НТУ «Дніпровська політехніка» представляли Гульшат Базарова (Туркменістан), Насіба Курбанкулова (Туркменістан), Бобомухаммад Хасанов (Узбекистан), Річард Удох (Нігерія), Сако Абубакар Сідікі (Гвінея), Пічанік Сітхоле (Зімбабве), Леонел Амеріку (Ангола), Ештеван Рафаел (Ангола). 

Спочатку фестивалю учасники пройшли парадом у національних костюмах під прапорами своїх країн. Потім учасників фестивалю привітав заступник міського голови Дніпра О.В. Шикуленко. Іноземні студенти презентували свої країни у творчих номерах. Свою творчість і майстерність у танцях, співах, віршах продемонстрували близько 100 студентів-іноземців. У своїх номерах вони познайомили присутніх із культурою своєї країни. 


Під час урочистостей мерія Дніпра вручила колективам вишів подяки за участь у ІІІ міському фестивалі «Дружба без кордонів» і святковий торт для всіх учасників з прапорами їхніх країн. 


Фестиваль показав, як багато іноземців зацікавлені в тому, щоб навчатися саме в Дніпрі. Яскравий і душевний захід. Сподіваюся, що ці студенти розповідатимуть, як їм раді в нашому місті, та частинку нашої гостинності передадуть у свої країни. 


Валентина Луценко, доцент кафедри філології та мовної комунікації

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт