Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
28.10.2019

Геологи Польщі стажувалися в Дніпровській політехніці

Цілий тиждень, з 21 по 26 жовтня, в НТУ «Дніпровська політехніка» стажувалися представники Спілки гірничих геологів Польщі. Делегацію представляли керівники підрозділів Вищого гірничого управління Польщі, головні геологи кам’яновугільних шахт, керівний склад і фахівці приватних підприємств гірничо-геологічного профілю. Ініціатором проведення стажування виступив генеральний директор геологічного консорціуму Geobit Міхал Потемпа

Протягом тижня фахівці з Польщі ознайомились з розробками вчених НТУ «Дніпровська політехніка», лабораторною базою, зустрілись з керівництвом геологорозвідувального факультету, кафедр та структурних підрозділів геологічного і бурового спрямування. Також представники польської делегації відвідали ПрАТ «Полтавський ГЗК» і геологічні об’єкти Приазовського та Придніпровського полігонів навчальної геологічної практики НТУ «Дніпровська політехніка». 
Після завершення стажування відбулася зустріч представників польської делегації з ректором НТУ «Дніпровська політехніка», академіком НАН України Г.Г. Півняком. Представники Спілки гірничих геологів Польщі високо оцінили можливості університету як майданчика для проведення міжнародних зустрічей і стажувань геологів-практиків й висловили готовність продовжувати співпрацю у даному напрямі. На завершення всі учасники делегації отримали від ректора сертифікати про проходження стажування на базі НТУ «Дніпровська політехніка». Чекаємо на продовження співпраці з геологами-виробничниками Польщі.

Інформація науково-дослідної частини НТУ «Дніпровська політехніка»


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт