Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
15.05.2023

Навчально-науковий Центр «Школа Бізнесу» відкрили в НТУ «Дніпровська політехніка»

  Успішно втілити бізнес-ідею або проєкт в життя, ефективно застосувати знання на практиці, інвестувати та монетизувати – цьому навчатимуть в «Школі Бізнесу», яка почала діяльність на базі НТУ «Дніпровська політехніка.

  1. 6бц.jpg


    Навчально-науковий Центр «Школа Бізнесу» створено з метою сприяння розвитку підприємництва в громадах Дніпропетровщини. До заходу долучилися працівники університету, співробітники партнерських закладів вищої освіти Польщі, Словенії, Естонії, Литви, Італії, Японії, Великобританії, а також органи державної влади та місцевого самоврядування, представники підприємств різних видів економічної діяльності та інші.

2бц.jpg

5бц.jpg

  "Наші громади будуть рушійною силою відбудови та розвитку України. Після закінчення війни саме на рівні територій будуть реалізовуватися програми й проєкти, українські та міжнародні. І, безперечно, розвиток підприємництва займає одне з перших місць у списку пріоритетів. Саме бізнес дає можливість наповнювати бюджети громад, дає робочі місця, можливості для співпраці", – зазначив Микола Лукашук, голова Дніпропетровської обласної асоціації органів місцевого самоврядування, голова Дніпропетровської обласної ради.

4бц.jpg

  В ході заходу відбулося підписання Договору про партнерство та ділове співробітництво між НТУ «Дніпровська політехніка» та Дніпропетровською обласною асоціацією органів місцевого самоврядування (ДОАОМС).

  "Щиро вдячні за відверте та відкрите спілкування. Сьогодні від нас залежить відновлення України. У нашому закладі дуже потужний людський і технічний ресурс. Тож, саме нам закладати бекграунд для переможного кращого майбутнього. Економіка потребує не тільки ідей, але й їх практичного втілення!" – сказав ректор НТУ «Дніпровська політехніка» Олександр Азюковський.

1бц.jpg

  "Створення Центру «Школа Бізнесу" – це, в першу чергу, виховання підприємницького духу у нашої молоді, набуття нових знань і навичок", – зазначив Президент Дніпропетровської торгово-промислової палати Віталій Жмуренко під час зустрічі в Університеті.

  Своїми Історіями Успіху та багатим бізнес-досвідом зі студентами Дніпровської політехніки поділилися відомі українські підприємці Віктор Андрухів - засновник двох успішних виробництв: "Сілайт груп" - в галузі синтетичних полімерів і "Савекс Мінералз" - в галузі важкої металургії та Олексій Алексєєв - засновник бренду «Symka, stydio», який з початку повномасштабної війни здійснює виробництво амуніції для ЗСУ.

   Вже близько пʼяти років Дніпропетровська обласна асоціація органів місцевого самоврядування співпрацює з НТУ «Дніпровська політехніка». За цей час було реалізовано цілий ряд важливих для регіону ініціатив.


Пресцентр НТУ "Дніпровська політехніка"
Фото кіностудія "Юність"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт