Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
01.06.2023

Хай дітвора у мирі лиш зростає!

Перший день червня, початок літа, у Дніпровській політехніці свято. Як і у всьому світі відзначаємо День захисту дітей. Це свято особливе для України, бо наші діти зараз живуть у містах і селах, де триває війна, де ревуть сирени, рвуться бомби, стріляють танки, міномети, гинуть люди… Але наша дружня дніпротехівська родина згуртована, міцна, вміє організовувати допомогу військовим, цивільним і свято дітям. Сьогодні в аудиторії 1/37 урочисто відкрито центр «Простір дитинства»

дп1.jpg

Стрічку перерізали ректор Дніпровської політехніки Олександр Азюковський та представники партнерів-спонсорів ТОВ «АСКА-ДЕВЕЛОПМЕНТ» й АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», за допомогою яких облаштовано «Простір дитинства»

дп2.jpg

Звучали вітальні слова пана ректора та запрошених гостей. Діти розповідали віршики, отримували кульки з бажаннями. Далі свято продовжили у холі першого корпусу. Розпочав його чарівник Дніпротех. Завітала на свято гарна пані Літо і щиро привітала учасників свята. Ректор Олександр Азюковський і голова вченої ради НТУ «Дніпровська політехніка» Геннадій Півняк побажали дітям і всім присутнім миру, щастя, добра. 

дп5.jpg

дп3.jpg

Чарівних Дніпротех запросив малечу до Бухти пригод. Як же цікаво було дітям разом з пошуково-рятувальним загоном «Щенячий патруль». Ніби жива казка прийшла до зали, веселила, танцювала, гралась. Очі хлопчиків і дівчаток палали щастям. Це було справжнє свято добра, тепла й любові, яке мало продовження на подвір’ї біля фонтану. Пані Літо роздала кольорову крейду, а чарівник Дніпротех надав замість паперу асфальт. Кольорові малюнки прикрасили подвір’я. А рада студентського самоврядування підготувала локації з майстер- класами та розвагами. 

Діти – наше майбутнє, дбаємо про нього. 


Пресцентр НТУ «Дніпровська політехніка»


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт