Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
11.06.2024

Презентація програми Scholars without Border для ЗВО Дніпропетровської області в НТУ "Дніпровська політехніка"

   В умовах сьогодення, українська наука стикається з новими викликами. Ми маємо зберегти та нарощувати інтелектуальний потенціал, попри складні обставини. Це вимагає комплексного підходу, включаючи розвиток науково-дослідних інститутів, підтримку науковців та інтеграцію вітчизняної науки в міжнародну спільноту.

   В НТУ "Дніпровська політехніка" відбулась презентація програми Scholars without Border для ЗВО Дніпропетровської області 11 червня 2024 року.

2 (5).png


   Марта Томахів, координаторка програми BridgeUSA: програма обмінів для українських викладачів, що реалізується Державним департаментом США, Бюро у справах освіти і культури, Офісом програм обміну приватного сектору та Американськими Радами з міжнародної освіти, розповіла про напрямки співпраці українських та американських викладачів та дослідників, а також поділилась важливими деталями щодо критеріїв, процедури відбору учасників та очікуваних результатів.

1.jpg


   Ден Епстайн, заступник директора ініціативи Harvard University's Davis Center “Scholars without Borders”, презентував можливості програми, говорив про важливість кооперації в дослідженнях та запевнив у всебічній підтримці українських науковців світовою спільнотою.

2.jpg


   Під час панельної дискусії учасники поділилися власним досвідом роботи в умовах війни, а також обговорили нові виклики та шляхи їх подолання.

   До заходу, організованого Центром міжнародної співпраці НТУ "Дніпровська політехніка", долучились науковці з різних ЗВО нашого регіону, в тому числі з Дніпровського національного університету ім. О. Гончара, Університету митної справи та фінансів та Приазовського державного технічного університету.

   Щиро вдячні спікерам за уважність до потреб українських науковців. Впевнені, що з такою підтримкою, ми зможемо подолати усі випробування та принести користь своїми дослідженнями не лише Україні, але й усьому світу!



Пресслужба НТУ "Дніпровська політехніка" за інформацією Центру міжнародної співпраці

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт