Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
01.08.2024

Науковці Дніпровської політехніки стали академіками і членкорами Інженерної академії України

Сьогодні дипломи академіків Інженерної академії України від її президента Анатолія Васильєва отримали ректор Дніпровської політехніки професор Олександр Азюковський та професор Олександр Бешта. Отримали також дипломи членів-кореспондентів академії наші відомі науковці Валерія Пінчук, Володимир Гнатушенко, Кирило Зіборов та Сергій Федоряченко.

DSC01742.jpg

Сьогоднішні здобутки – це командна робота, наголосив ректор Олександр Азюковський. Академік НАН Геннадій Півняк відзначив важливість консолідації інженерного потенціалу країни.

Дніпровська політехніка 125 років є осередком наукової думки, відкриттів і наполегливої роботи на благо регіону та країни. Ініціативні та відкриті всьому новому, ми зберігаємо також наші безцінні багаторічні напрацювання – і з задоволенням пускаємо їх в роботу.

DSC01759.jpg

Інженерна академія України – всеукраїнська науково-технічна організація, яка об’єднує на добровільних засадах інженерів, фахівців і вчених країни в галузі природничих, технічних і економічних наук, а також керівників підприємств і організацій усіх форм власності на основі спільності їх інтересів.

Пресцентр НТУ "Дніпровська політехніка"

Фото: відеоцентр "Юність"


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт