Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
05.08.2024

Початок навчання медіаторів на базі Центру медіації Національного технічного університету «Дніпровська політехніка"

 На базі Центру медіації Національного технічного університету "Дніпровська політехніка" розпочалося навчання медіаторів у рамках підготовки за програмою "Базові навички медіатора".

Учасники курсу – це судді Дніпропетровського та Донецького окружного адміністративного суду, які зацікавлені у розвитку медіації в судовій системі. Їхнє бажання підвищити професійний рівень та впровадити медіацію як ефективний засіб вирішення конфліктів є важливим кроком у напрямі вдосконалення правосуддя в Україні.

 Очікування від курсу підготовки надзвичайно високі. Учасники прагнуть не лише опанувати теоретичні аспекти медіації, але й отримати практичні навички для успішного застосування їх у своїй професійній діяльності.

1.jpg


 Навчання проводять провідні тренери в галузі медіації, для об'єднання зусиль яких на цьому курсі чимало зробив директор Центру медіації НТУ Дніпровська політехніка професор Андрій Фоменко, а саме:

 - Тетяна Білик, голова правління ГО "МТЦ "Школа медіації", голова правління ГО "Ліга медіаторів України", співзасновник та член Наглядової ради ГО "Асоціація сімейних медіаторів України". Її багаторічний досвід і знання стануть цінним ресурсом для учасників.
 - Микола Несправа, директор Інституту стратегічного розвитку та медіації (ISDM), медіатор, тренер, супервізор, член АСМУ, НАМУ, ЛІМУ. Його глибокі знання та практичний досвід допоможуть учасникам розвинути необхідні компетенції.
  - Марія Прокопчук, практикуюча медіаторка, сертифікована тренерка з медіації, членкиня Асоціації сімейних медіаторів України та Ліги медіаторів України. Вона поділиться своїм практичним досвідом та надасть корисні поради для ефективного вирішення конфліктів.

 Впевнені, що цей курс стане важливим етапом у професійному розвитку наших учасників і сприятиме подальшому впровадженню медіації в судову систему України.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт