Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
25.07.2024

Лабораторія банківських технологій від надійного партнера Креді Агріколь банку

 Завдяки сприянню Credit Agricole Ukraine, Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» отримав унікальну можливість – нову лабораторію банківських технологій!

1.jpg

 НТУ «Дніпровська політехніка» та Креді Агріколь банк поєднують давні партнерські відносини та бажання разом розвивати потенціал молодого покоління в галузі ІТ. Щоб сприяти розвитку потенціалу майбутніх ІТ-професіоналів, Креді Агріколь спрямував 750 тис. грн на ремонт та оснащення сучасного кабінету для навчання студентів нашого університету. Зокрема, лабораторії передали необхідні меблі: столи та крісла. Відтак навчальний процес в університеті буде проводитися в максимально комфортних та сучасних умовах.

2.jpg

 Це перша за багато років аудиторія, створена за підтримки бізнесу з нетехнічної сфери, що підкреслює важливість співпраці між освітою та фінансовим сектором. І це важливий крок для університету та його студентів, які тепер матимуть можливість глибше вивчати банківські технології, знайомитися з реальними викликами та задачами фінансового сектору під час навчання й здобувати цінний практичний досвід.

3.jpg

 Дякуємо нашим партнерам за підтримку та віру в майбутнє! Разом ми створюємо нові можливості для наших студентів та зміцнюємо зв’язки між освітою та бізнесом.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт