Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
03.10.2024

Цикл: історії наших випускників - Катерина Большакова

Мене звати Катерина Большакова, і в 2017 році я завершила магістратуру за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» в Дніпровській політехніці (тоді – Гірничий Національний Університет). Хочу поділитися своєю історією, оскільки навчання в університеті стало важливим етапом у моєму житті та дало поштовх до подальших професійних звершень.

Вибір університету був для мене не випадковим. У Дніпрі було багато гідних варіантів, але я зупинилася на цьому закладі через сильних викладачів, наукову базу і, звісно ж, вплив батьків. Сьогодні я можу сказати, що не помилилася у своєму виборі.

Моя група була дуже веселою та дружньою. Ми були різними, але це зробило наші студентські роки ще цікавішими. Одна з моїх найближчих подруг і досі є важливою частиною мого життя – ми познайомилися саме під час навчання.

11.jpg


Що стосується отриманих знань, то університет, перш за все, навчив мене ефективно розподіляти свій час. Я навчалася чотири роки очно, деякі викладачі були надзвичайно вимогливими й дійсно старалися дати нам ґрунтовну базу. Один із найцікавіших моментів для мене став п'ятий курс, коли я вперше зацікавилася маркетингом.

Я завжди відчувала, що хочу змінити стиль і ритм життя. Мені не вистачало творчості, самостійності та, найголовніше, можливостей для розвитку. Маркетинг, як предмет, відкрив переді мною двері у світ нових ідей і дозволив зрозуміти, що цей напрямок надає безліч можливостей для творчості. Я відклала цю ідею на деякий час, але приблизно три з половиною роки тому вирішила повернутися до неї.

Маркетингове агентство Clickmagic стало для мене місцем професійного розвитку на посаді SMM спеціаліста протягом трьох років. Ця робота дозволяє мені не лише реалізовувати свої ідеї, але й розвиватися у різних напрямах маркетингу, що завжди було моєю метою. Маркетинг відкриває багато можливостей для розвитку, і завдяки агентству Clickmagic я маю змогу вчитися новому, змінювати напрямки та відчувати свободу у своїх рішеннях.

thumbnail_компанія (поздоровлення).jpg


Моя історія показує, що навіть якщо ви почали свій шлях в одній сфері, завжди є можливість знайти своє покликання в іншій. Головне – прагнення до розвитку і відкрите мислення. І, безумовно, університет став частиною цього шляху, заклавши основу для тих знань і навичок, які допомогли мені стати тим, ким я є сьогодні. Він надав мені можливість не боятися змін і слідувати за своїми інтересами, незалежно від обставин.

Катерина Большакова спеціально для "Дніпровської політехніки"
Фото з особистого архіву

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт