Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
12.10.2024

Таланти твої, Дніпротех! (125-річчю Дніпровської політехніки – присвячується)

Кожен новий день бурхливого життя нашої Політехніки дарує приємні миттєвості для нас - всіх, хто працює, навчається, живе тут – у корпусах, аудиторіях, лабораторіях, залах, зонах відпочинку, подвір’ї найстаршого навчального закладу Придніпров’я.

Жіноча рада на чолі з Любов’ю Лупацій і разом з Наталією Богруденко, Антоніною Дибріною, Тетяною Головльовою, Валентиною Гіковою зуміли організувати талановитих колег і дітей та створили святковий настрій для всіх, хто відвідує у залі №3 нашої бібліотеки виставку робіт «Душа-талант – уміння», присвячену 125-річчю Дніпротеху.

IMG_1918.jpg

IMG_1922.jpg

IMG_1926.jpg


Прекрасне оформлення та фотозона приваблюють помилуватись роботами майстринь і майстрів різних технік та жанрів. Серія котиків, мудрих та грайливих, яскраві маки та фіалки доцентки кафедри УТКІ Наталії Соколової. Картини Людмили Голуб, завідувачки сектором патентно-ліцензійного відділу. Вишиті чорні лебеді вахтера 1 корпусу Надії  Хоменко. Далі зупиняємось біля робіт Маргарити Артем’євої, товарознавця відділу матеріального забезпечення та її серії ляликів-балерин і клоунів. Роботи 14-річного Сергія Ягудіна, учня 9 класу 59 гімназії й школи-ліплення «Орхідея», сина співробітниці бібліотеки Вікторії Ягудіної присвячені комп’ютерній грі – піцейоли, сир з пістолетом, перець з сердечком та інші персонажі. І знову – лялики, виконані Анною Ярошевською, ст. лаборантом кафедри ГіО. Смачний букет із цукерок Вікторії Балійчук  інспектора відділу кадрів. Зупинімось біля робіт Людмили Безуглої - це десять ікон вишитих бісером, а також лірична картина «Палке кохання» і жіноча сорочка й пасок. Вишуканість діамантової вишивки кота й троянд Вікторії Ходюш (кафедра менеджменту). А Олександра Макуріна поділилась зобразила улюбленця родини – песика, а також чарівні троянди. Вихователі «Простору дитинства» Олена Кравченко і Тетяна Шашко разом зі своїми вихованцями підготували осінні поробки з каштанів й малюнки улюблених автомобілів. І знову вишивки бісером у виконанні Вікторії Вишньової «Таємниця жінки у червоному», «Зустріч у Парижі», «Подруги». Роботи Олени Терханової це повага і пам’ять до робіт її бабусі - «Лелеки», «Дівчинка й олень», а також її власні роботи. Вони є продовженням переданого у спадок вміння творити голкою й нитками. І найбільшу кількість робіт представила на виставку Людмила Прокіпець з кафедри ТЕП – це і Великодні рушники, подушки-ясики, яскраві барви, що передають кольори різних пір року, образи улюблених тваринок, настрій майстра і портрет Тараса Шевченка.

IMG_1941.jpg

IMG_1943.jpg

IMG_1944.jpg

IMG_1946.jpg

Наталя Костюк для пресцентру НТУ "Дніпровська політехніка"

Фото - відеоцентр "Юність"


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт