Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
23.02.2012

Faster, longer, better, stronger!

З таким гаслом під урочистий марш студентів-спортсменів та запальні танці черлідерш (дівчат з групи підтримки) розпочалася щорічна, 55 спортакіада НГУ, присвячена 80-річчю Дніпропетровської області.



Урочистим словом спортивний вечір відкрив завідуючий кафедрою фізичного виховання Володимир Вілянський, проректор з навчальної роботи НГУ Юрій Хоменко та ветеран спорту Володимир Ізотов.

Призерів численних світових та всеукраїнських змагань з карате, кікбоксингу, армспорту, гандболу, легкої атлетики та інших видів спорту нагородили урочистими грамотами. Діяльність викладацького складу була відзначена листами подяки.

Показовим виступом відзначились бійці школи карате. Хлопці та дівчата у спарингах продемонстрували свої навички. Відточені рухи, вражаюча швидкість, техніка,cилові прийоми, захвати, рукопашні бої та бійка на мечах - фантастично, так тримати!

Ігрове багатоборство серед факультетів НГУ провела викладач кафедри фізичного виховання С.М. Шмякіна. У запеклій боротьбі хлопцям довелося стрибати, повзати, бігати та набивати м’яча. Капітани до останнього вели до перемоги свої команди з рівним рахунком, а поки журі рахувало результати змагань, студент НГУ Максим Бубка продемонстрував навички з футбольного фристайлу. Від себе хочу віддати «респект» цьому хлопцю. Здавалось, що м’яч чимось приклеєний до його ноги, так точно і спритно він ним володіє мить - і м’яч вже на плечах, на голові і знову на нозі. З такими талантами можна не турбуватися про таке близьке EURO 2012!

І от під звуки фанфар та щирі оплески нагороджують переможців. Третє місце отримав ГФ (Гірничій факультет), другим відзначився ЕКФ (Електро-технічний факультет) і почесне перше місце посіли хлопці з ГРФ (Геолого-розвідувального факультету). Всі інші учасники посіли четверте місце та отримали втішні солодкі призи.

Фінал спортакіади НГУ завершився змаганнями з перетягування канату. У його фіналі зустрілися команди з ГРФ та ГФ. Боротьба видалася запеклою і цікавою. Достроково набравши 2 бали з 3 можливих, впевнену перемогу отримали гірники.

Найбільш видовищним змаганням вечора видався фінал з міні-футболу, у двох таймах по 15 хвилин зустрілись команди ГРФ та ФБ (факультет будівництва). Коротка і точна «гра у пас», результативні атаки та видовищні голи, славнозвісне «ель класико» позаздрило б напору цих хлопців. Навіть час не став на заваді у грі, в кінці другого тайму рахунок становив 4:4. Лише у додатковій серії пенальті важко, але впевнено команда ГРФ отримала таку жадану перемогу (8:7). Фінальний свисток, рахунок 5:4 на користь ГРФ, нагорода у руках переможців!

Тримайте себе у формі, вдосконалюйтесь та розвивайтесь зовні, PEACE!

Антон Гапеєв, студентський прес-центр


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт