Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

02.06.2014 Найчисельніша кількість шанувальників польської мови складали екзамен в НГУ (ВІДЕО)
Майже 15 років тому в Дніпропетровську, а саме у Національному гірничому університеті, відкрився перший осередок із вивчення польської мови.

02.06.2014 Від гри до реальності - один крок
27 травня на кафедрі обліку та аудиту відбулась міждисциплінарна бізнес-гра «Рибний бізнес», ініціаторами якої стали Бізнес-інкубатор та центр інноваційного розвитку. Проект підтримали кафедра обліку і аудиту, кафедра менеджменту виробничої сфери, провідні науковці Інституту економіки та кращі студенти Національного гірничого університету.

02.06.2014 Національний гірничий університет посів сьоме місце в Топ-200 найкращих вишів України!
30 травня Центр міжнародних проектів "Євроосвіта" у партнерстві з міжнародною групою експертів представив 8-й академічний рейтинг вищих навчальних закладів України

30.05.2014 Успішно завершила наукове стажування у Технічному університеті «Фрайберзька гірнича академія» доцент кафедри екології І.І. Клімкіна
Протягом кількох років зміцнюється міжнародне наукове співробітництво Державного ВНЗ «Національний гірничий університет» з Технічним Університетом «Фрайберзька гірнича академія».

29.05.2014 Відкриття курсів «Бізнес-планування» згідно Програми НАТО - Україна
27 травня відбулося відкриття навчально-тренувальних курсів «Бізнес-планування» згідно Програми НАТО-Україна з перепідготовки колишніх військовослужбовців. У цьому році це перший подібний курс в Україні.

28.05.2014 Про альтернативні джерела енергії розповідають спеціалісти НГУ в програмі "Аграрна Дніпропетровщина" (ВІДЕО)
Альтернативні джерела енергії та їх використання в аграрному секторі обговорювали в програмі "Аграрна Дніпропетровщина" на 51 телеканалі, за участю спеціалістів  НГУ.

28.05.2014 Молоді вчені гірничого - лауреати Премії Президента України
Ректор НГУ академік НАН України Геннадій Півняк урочисто привітав з врученням Свідоцва лауреатів премії Президента

28.05.2014 «Сhicos, Сhicas... y nosotras» студенти НГУ взяли участь у зустрічі з автором підручників з іспанської мови
22 травня в Багатопрофільному навчально-реабілітаційно ресурсно-методичному центрі корекційної роботи та інклюзивного навчання Дніпропетровської обласної ради відбулася довгоочікувана зустріч школярів і Марії Анхелес Паломіно, автора підручника '' Сhicos Сhicas '', з яким працюють учні.

27.05.2014 Студент Національного гірничого університету Елтон Д'ямонтіно Самос із Анголи своїм співом підкорив Дніпропетровськ (ВІДЕО)
Проникливе виконання пісні "Ніч яка місячна, зоряна, ясная" на Гончарівських читаннях в НГУ привернуло до Елтона увагу ЗМІ, а в рідному вузі принесло популярність.

22.05.2014 В НГУ провели майстер-клас «Social Media and Web care»
20 травня в НГУ в рамках проекту TEMPUS ECOMMIS «Дворівнева програма навчання електронній комерції для забезпечення потреб інформаційного ринку України, Росії та Ізраїлю» відбувся майстер - клас від доцента Університету прикладних наук Фонтіс(м.Ейндховен, Нідерланди) Ердінча Саркана за тематикою «Social Media and Web care».


події 131 - 140 із 471
Початок | Попер. | 12 13 14 15 16 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт