Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

26.12.2014 Кафедра менеджменту виробничої сфери НГУ здійснила другий випуск магістрів спеціальності «Логістика»
Логістика, набуваючи все більшого значення в бізнесі, стає затребуваною і в освітніх програмах.

22.12.2014 Кращі молоді вчені Дніпропетровщини
Напередодні дня Святого Миколая 18 грудня у приміщенні Дніпропетровської обласної державної адміністрації підбили підсумки конкурсів “Кращий молодий вчений”, “Молоді вчені Дніпропетровщині” та “Краща рада молодих вчених” і нагородили кращих молодих вчених нашої області.

19.12.2014 Результати щорічного соціологічного моніторингового дослідження ставлення студентів до навчання у НГУ.
Результати дослідження

18.12.2014 У Дніпропетровську пройшов регіональний семінар інструкторів академій Cisco
У Дніпропетровську відбувся регіональний семінар для інструкторів академій Cisco, присвячений досвіду реалізації програми Мережевої академії Cisco в коледжах і школах Дніпропетровської області. Цей захід був організований Центром підготовки інструкторів мережевих академій Cisco при Національному гірничому університеті (НГУ). У семінарі взяли участь більше 35 представників навчальних закладів Дніпропетровської, Запорізької та Кіровоградської областей, зокрема, одного університету, академії, восьми коледжів, чотирьох технікумів, двох ліцеїв та Центру аерокосмічної освіти молоді.

11.12.2014 Круглий стіл на тему "Правова освіта молоді"
Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 25 вересня 2014 року № Р-533/0/3-14 "Про затвердження регіонального плану заходів з проведення у 2014 році Всеукраїнського тижня права у Дніпропетровській області" Дніпропетровською облдержадміністрацією спільно з Головним управлінням юстиції у Дніпропетровській області 10 грудня 2014 року було проведено зустріч зі студентами ВУЗів м. Дніпроптеровська, в тому числі і студентами юридичного факультету Національного гірничого університету за круглим столом на тему: "Правова освіта молоді" в приміщенні Дніпропетровської облдержадміністрації.

11.12.2014 ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ ТА АСПІРАНТІВ
Вiдповiдно до Програми «Східноєвропейського партнерства» Європейського Союзу, крім іншого, країни - члени налаштовані на відкриту співпрацю з Україною у галузі освіти. Так, Брюссельським та Варшавським вiддiленнями Коледжу Європи надається можливість отримати стипендію на навчання, проживання та логiстичнi затрати українцям, які хочуть продовжити своє післядипломне навчання у європейському навчальному закладі у 2015/2016 навчальному році.

08.12.2014 Аспірант з Анголи захистив дисертацію
Для десятків ангольських фахівців з гірничої справи за майже 20 років Національний гірничий університет став надійним джерелом знань.Навіть покинувши Дніпропетровськ, вони не полишають зв’язки з НГУ.

03.12.2014 Представник НГУ взяв участь у професійній програмі обміну «Акредитація як інструмент для забезпечення якості освіти» у складі делегації МОН України
Упродовж двох тижнів, з 20 жовтня по 2 листопада 2014 року, у складі делегації МОН України начальник відділу міжнародних зв’язків НГУ Олександр Ковров взяв участь у програмі «Акредитація як інструмент забезпечення якості освіти», яка мала за мету вивчення досвіду акредитації діяльності ВНЗ та навчальних програм в США.

03.12.2014 Візит делегації Національного гірничого університету до технічних університетів Казахстану
З 10 по 27 листопада делегація Національного гірничого університету у складі проректора з міжнародних зв’язків Олександра Шашенка і начальника міжнародних зв’язків Олександра Коврова на запрошення ректора Ж. Адилова відвідала Казахський національний технічний університет ім. К.І. Сатпаєва (м. Алмати, Республіка Казахстан). У ході візиту професор О.М, Шашенко прочитав курс лекцій магістрантам та докторантам, проводилися консультації для професорсько-викладацького складу Гірничо-металургійного інституту КазНТУ. У перспективі визначено напрямки подальшого розвитку двостороннього співробітництва між НГУ та КазНТУ у сфері наукових досліджень та програм мобільності для студентів і аспірантів.

27.11.2014 «Образне слово Дніпропетровщини»
Таку назву мала II студентська наукова конференція, яка відбулася у Центрі культури української мови ім. О.Гончара Національного гірничого університету.


події 211 - 220 із 642
Початок | Попер. | 20 21 22 23 24 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт