Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

27.01.2014 Шановні студенти других курсів!
Запрошуємо Вас до вибору соціології серед дисциплін, що будуть Вам запропоновані (Кафедра історії та політичної теорії, Лабораторія соціологічних досліджень)

23.01.2014 Кращим студентам- книги від ректора
Ректор НГУ, академік НАН України Геннадій Півняк вручив кращим студентам підручники «Перехідні процеси в системах електропостачання» (Підручник для вузів. Г.Г. Півняк, В.М. Винославський, А.Я. Рибалко, Л.І.Несен / За ред. академіка НАН України Г.Г.Півняка)

22.01.2014 ОГОЛОШУЄТЬСЯ ПРИЙОМ СЛУХАЧІВ НА МІЖНАРОДНІ ОСВІТНІ ПРОГРАМИ
Шановні студенти! Оголошується прийом слухачів на міжнародні освітні програми

08.01.2014 "Відповідність часу" – незмінний пріоритет Національного гірничого університету
Звіт ректора НГУ академіка НАН України  Г.Г. Півняка про діяльність ВНЗ і свою особисто як очільника за 2013 рік перед трудовим колективом був спрямований на багато років уперед.

23.12.2013 У НГУ відкривається заочна філія Лондонського університету
Дев’ятнадцятого грудня в ІА « Мост -Днепр» відбулася прес- конференція на тему відкриття заочного філіалу Лондонського університету в НГУ, у якій взяли учать проректор з міжнародних зв'язків НГУ, професор, член ради МВА Олександр Миколайович Шашенко, директор Інституту економіки, професор НГУ Олександр Шаров і завідуюча відділом міжнародних освітніх проектів, доктор економічних наук Марина Пашкевич.

21.12.2013 Круглий стіл «Соціологічні дослідження в НГУ – проблеми і перспективи»
Cімнадцятого грудня в НГУ відбувся круглий стіл «Соціологічні дослідження в НГУ – проблеми і перспективи».

20.12.2013 У Центрі культури української мови імені Олеся Гончара пройшла студентська наукова конференція на тему: „ОБРАЗНЕ СЛОВО ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ”
День святого Миколая в Національному гірничому університеті співпав з цікавою подією – стартом віднині щорічної студентської наукової конференціії „ОБРАЗНЕ СЛОВО ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ”.

18.12.2013 Кращі студенти року - серед них голова Студентської ради НГУ (ВІДЕО)
Підлітки всієї Дніпропетровщини боролися за звання кращого студента. Для цього юні лідери повинні були довести - саме вони найактивніші. Спалахи фотокамер, квіти, вишукане вбрання

12.12.2013 Студенти НГУ отримали ґрант на розробку екомобіля
Одинадцятого грудня в ІА « Мост -Днепр» відбулася прес -конференція на тему «Студенти НГУ отримали ґрант на розробку екомобіля», в якій взяли участь аспірант кафедри автомобілів і автомобільного господарства НГУ, розробник проекту Владислав Мар'єнко, керівник проекту Костянтин Корніленко, студент НГУ, розробник проекту Юрій Парака

10.12.2013 Студенти НГУ - призери турніру GMC Junior!
Команда студентів у складі капітана  -  Микита Нечепуренко  та учасників Лілія Рябченко і Виталія Шипіло (студенти першого курсу прискореної форми навчання кафедри економіки підприємства), на фінальній стадії отримали бронзу студентського фіналу турніру Global managemet challenge.


події 331 - 340 із 642
Початок | Попер. | 32 33 34 35 36 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт