Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

03.06.2013 НГУ в десятці кращих
Традиційно наприкінці кожного навчального року Центр міжнародних проектів "Євроосвіта" за погодженням з Міжнародною наглядовою радою, представляє академічний рейтинг університетів "Топ 200 Україна".

31.05.2013 Запрошуємо на навчання!
На сьогодні потреба на ринку праці у економістах-екологах в умовах загострення екологічної кризи, перевиснаження природних ресурсів постійно зростає.

31.05.2013 Семінар-тренінг для викладачів англійської мови (ВІДЕО)
На кафедрі іноземних мов НГУ відбувся семінар-тренінг для викладачів англійської мови вищих навчальних закладів і вчителів міста Дніпропетровська та області на тему «Сучасні підходи до викладання англійської мови: виклики та перспективи», проведений за участю представників «ПІРСОН ЕД’ЮКЕЙШН ЛІМІТЕД»

28.05.2013 Англійська як універсальна міжнародна мова.
В сучасному світі складно переоцінити необхідність вивчення англійської мови. Для отримання інформації і новин з перших рук знання англійської просто необхідні. А ще - спілкування, комп'ютерні технології, інтернет. Для багатьох людей англійська мова – справжнє вікно у світ. А найголовніше — це мова міжнародного спілкування. Тому я хочу познайомити вас з Українсько-Американським лінгвістичним центром (УАЛЦ).

28.05.2013 Вища інженерно – економічна школа в Жешуві (Польща) запрошує студентів НГУ!
Вища інженерно-економічна школа (WSI-E) з місцезнаходженням у м. Жешув запрошує студентів на навчання

26.05.2013 Студентка НГУ стажувалась в США
Студентка п'ятого курсу Національного гірничого університету Факультету інформаційних технологій, Марія Бочева взяла участь у програмі з обміну «GlobalUgrad», яка надала їй можливість поїхати на навчання в місто Клівленд, штат Міссісіпі. До речі, його неофіційна назва - «Штат гостинності».Марія люб'язно погодилася відвідати «Центр мовної підготовки» по прибуттю в Україну, і відповісти на кілька запитань:

20.05.2013 Студенти НГУ піклуються про екологічну безпеку планети
Студенти Гірничого завжди активно беруть участь у різноманітних заходах, спрямованих на підвищення кругозору молоді та встановлення міжнародних наукових й дружніх контактів з представниками провідних вузів Європи. Не став винятком й проект під назвою Ec(h)o – Environmental Changes Human Obligation, - що проводився співтовариством молодих науковців ProFuturo, який діє на базі Краківської гірничо-металургійної академії ім. Сташіца у м. Краків(Польща) з 22 по 30 квітня цього року.

07.05.2013 Асистент кафедри маркетингу Валерія Костянтинівна Ніколаєва успішно пройшла стажування в Університеті прикладних наук Фонтіс
Асистент кафедри маркетингу Валерія Костянтинівна Ніколаєва успішно пройшла стажування в Університеті прикладних наук Фонтіс (м. Ейндховен, Нідерланди) та взяла участь у Business Week в Університет прикладних наук у м. Роттердамі (Нідерланди)

18.04.2013 Іноземні студенти в НГУ
Іноземні студенти з Конго, Монголії, Гвінеї, Анголи, Йорданії вперше отримали можливість взяти участь у VІІІ Міжнародному форумі студентів і молодих учених. Захід відбувся в українському місті Дніпропетровську, в стінах Національного гірничого університету.

18.04.2013 Про надання стипендій громадянам України на навчання у ВНЗ Республіки Казахстан
У рамках Угоди про співробітництво в галузі освіти і науки між Міністерством освіти і науки України та Міністерством освіти і науки Республіки Казахстан від 14 вересня 2010 року, урядом Республіки Казахстан виділено 40 державних стипендій (30 – бакалаврат, 10 – магістратура)на навчання громадян України у вищих навчальних закладах Казахстану у 2013-2014 навчальному році.


події 431 - 440 із 642
Початок | Попер. | 42 43 44 45 46 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт