Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
30.08.2022

В Дніпровській політехніці вручили сертифікати учасникам Школи ораторського мистецтва та комунікації для молодих вчених області

Допомогти колегам опанувати навички ораторського мистецтва та сучасні шляхи наукової, освітньої та соціальної комунікації - такий амбітний захід запланувала і реалізувала Рада молодих вчених області за підтримки Департаменту освіти і науки ДніпроОДА. 

Під час тренінгів коуч Тетяна Булана говорила про пітчинг при захисті та просуванні проєктів. Людина з неймовірним досвідом роботи з різними проєктами, більш ніж 20-річним, ділилась корисними порадами та практичними кейсами.

На занятті Дмитра Бузовського - тренера міжнародного класу з презентацій, переговорів та публічних виступів, молоді вчені виходили зі своєї зони комфорту, вчились прибирати хвилювання перед аудиторією (і “складною”, також), багато тренувалися, працювали з власним настроєм, інтонацією, паузами, вчились керувати своїм голосом, жестами, а також тримати увагу аудиторії. Говорили про модель поведінки впевненої людини, про підготовку та структуру публічних виступів, тренувалися зацікавлювати публіку анонсами. Було багато як теоретичної інформації, так і практичних вправ. 

У тренінгу Олени Ростовцевої, режисерки телебачення та театру, в минулому викладачки акторської майстерності та тренерки Ізраїльського культурного центру, поєднались акторська майстерність, ази сценічної та телевізійної мови. Молоді вчені вчились розповідати просто про складне, опановували методи підготовки до публічних виступів та інтерв'ю.

Журналістка, редакторка новин, фахівчиня у справі комунікації Ірина Григор'єва звертала увагу молодих вчених на наповнюваність своїх сторінок у соціальних мережах та каналах, які інструменти для цього краще використовувати, щоб зацікавити своїх підписників і фоловерів. Окремо надані рекомендації як давати інтерв'ю для засобів масової інформації. 

І ось нарешті після днів напруженої та продуктивної роботи всі учасники отримали сертифікати. Нагородження провели у форматі нетворкінгу в Українсько-Азербайджанському культурно-діловому центрі Дніпровської політехніки. Школа ораторського мистецтва та комунікації для молодих вчених 2022 завершена, бажаємо успішної та яскравої діяльності на благо нашої країни!

На зображенні може бути: 14 людей, люди стоять та у приміщенні


Фото - кіностудія "Юність"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт