Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
17.01.2023

Національний фонд досліджень України оголосив нові конкурси проєктів!

Раді повідомити про те, що НФДУ оголосив новий конкурс проєктів з виконання наукових досліджень і розробок «Наука для відбудови України у воєнний та повоєнний періоди».

Метою конкурсу є фінансування колективних наукових проєктів, спрямованих на розв'язання невідкладних питань відбудови України у воєнний та повоєнний періоди.

Конкурс проводиться за напрямами, пов’язаними із виконанням прикладних наукових досліджень і розробок, спрямованими на відновлення виробництва товарів та послуг або виведення України на новий рівень конкурентоспроможності (у тому числі у космічній галузі), розробку нових технологій та створення нових матеріалів для відновлення промислового виробництва, розв'язання екологічних проблем, які виникли внаслідок військових дій, подолання розладів здоров'я населення, зумовлених війною, розв'язання питань продовольчої та енергетичної безпеки, розв'язання соціальних питань, комплексної реабілітації різних груп населення, пов’язаної з воєнними травмами, посилення захисту об’єктів критичної інфраструктури (у тому числі в контексті кібербезпеки), збереження культурної спадщини (а саме, реставрації, реконструкції, консервації пам'яток культури, диджиталізації тощо), яка постраждала внаслідок військових дій та/чи окупації.

Термін подання заявок: з 23 грудня 2022, 00:01 по 31 січня 2023, 23:59 (за київським часом).

Умови конкурсу розміщено за посиланням: https://nrfu.org.ua/wp-content/uploads/2022/12/umovy-konkursu-2022.01-2.pdf

Електронна пошта для довідок: natsi.2022.01@nrfu.org.ua


нфду.jpg


Спільний конкурс НФДУ та Кембридзького університету

Національний фонд досліджень України оголошує новий конкурс “Кембридж – НФДУ 2022. Індивідуальні гранти на проведення досліджень (розробок) для українських вчених (за підтримки Кембридзького університету, Велика Британія)“ 

Метою конкурсу є підтримка передових наукових досліджень і розробок українських вчених, які безпосередньо постраждали від воєнних дій в Україні у 2022 році, шляхом надання індивідуальних грантів за підтримки Кембридзького університету (Велика Британія).

Тематичні напрями, за якими здійснюватиметься фінансування: широке коло фундаментальних і прикладних проблем в усіх галузях наук, пов’язаних із розв'язанням найбільш актуальних наукових завдань, націлених на технологічний, економічний, соціальний, культурний поступ України.

Дата та час початку подання заявок: 29.12.2022, 00:01 за київським часом.
Дата та час завершення подання заявок: 27.01.2023, 23:59 за київським часом.

Для ознайомлення з умовами конкурсу переходьте за посиланням: https://nrfu.org.ua/wp-content/uploads/2023/01/umovy-konkursu_2022_02.pdf
Електронна пошта для довідок: natsi.2022.02@nrfu.org.ua

кембрідж.jpg




До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт