Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
15.03.2023

Візит делегації УКУ до Дніпровської політехніки

Сьогодні НТУ «Дніпровська політехніка» з дружнім візитом відвідали колеги по Альянсу українських університетів з Українського католицького університету, серед яких Тарас Добко - перший проректор УКУ, Любомир Тарновський - проректор із адміністративних та фінансових питань та професор Джефрі Вілс.
Гості познайомилися з нашим університетом - таким, яким знаємо і любимо його ми, з його віковими традиціями й славним сьогоденням, з нашими легендарними бібліотеками й модерновими лабораторіями та освітніми хабами. Ми відверто поділилися цінностями, що сповідуємо та обговорили можливості спільних проєктів.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Альянс - це об'єднання університетів, що прагнуть мобілізувати і залучити ресурси та найкращих фахівців з різних дисциплін для зміцнення та відновлення України. На сьогодні до Альянсу входять шість університетів: Київська школа економіки, Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Національний технічний університет “Дніпровська політехніка”, Національний університет водного господарства та природокористування, Сумський державний університет, Український католицький університет.
Цього року Альянс організував і успішно провів Школу стійкості, на якій провідні виші країни ділилися досвідом роботи під час великої війни та обговорювали, як зробити вступну кампанію-2023 в Україні успішною.
Завжди раді щирій живій співпраці!

Прес центр НТУ "Дніпровська політехніка"
Фото кіноцентр "Юність"

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт