Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

20.12.2011 КВК в гірничому має право на життя!
У грудні в Національному гірничому університеті відбулось прослуховування бажаючих прийняти участь в КВНі, організоване Комітетом у справах молоді з допомогою титулованих КВНщиків. На великий приємний подив, прийшло більше 20 молодих людей, котрі займають активну життєву позицію, при цьому несуть її з самоіронією і яскравим почуттям гумору

19.12.2011 науково-практична конференція в НГУ (ВІДЕО)
8 грудня в Національному гірничому університеті пройшла науково-практична конференція "Особливості функціонування підприємств України в сучасних економіко-правових умовах"

19.12.2011 Науковці вчаться комерціалізації
У Національному гірничому університеті відбувся круглий стіл, ініційований Українським науково-технологічним центром (УНТЦ) на тему «Комерціалізація наукових розробок». Доповідачами з боку центру виступили Тетяна Ілляш, координатор з підтримки сталого розвитку, Олег Заложенков, патентний координатор, Петро Мельник-Мельников, менеджер з недержавного партнерства УНТЦ. В зустрічі також взяли участь ректор Геннадій  Півняк, проректор з наукової роботи Олександр Бешта, наукова молодь університету та зацікавлені вчені з різних установ регіону.

15.12.2011 В гостях у НГУ
НГУ відвідала делегація Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Вже втрете представники гірничого зустрічаються з представниками вишів Черкащини в рамках ініціативи про налагодження співробітництва між вузами двох областей, яке започатковано з «легкої руки» голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба.

13.12.2011 Година для поезії
У бібліотеці відбулася літературна година, під час якої  Вірші Ф.Тютчева, С.Єсеніна, Є.Євтушенко, О.Пушкіна були виконані професором УДХТУ Григорієм Венедиктовичем Філатовим .  

12.12.2011 Євромови 2011
    В НГУ відбулася 9-та міжнародна студентська науково-практична конференція, присвячена Європейському дню мов. Організатором конференції за традицією є кафедра перекладу, яку очолює професор Введенська Т. Ю.

12.12.2011 «Недитячі казки Пушкіна»
6 грудня 2011 у викладацькій читальній залі бібліотеки НГУ (1 / 7) відбулася зустріч з доцентом кафедри автоматизації виробничих процесів Національної металургійної академії України, фахівцем в області автоматизації прокатного виробництва, автором понад 80 наукових праць і винаходів, Олегом Юхимовичем Потапом. На цьому заході була представлена його незвичайна книга-дослідження «Недитячі казки Пушкіна». Незвичайна тому, що тема, яка пропонується читачам, дуже далека від професійних інтересів автора, але, безумовно, стала цікава всім, хто небайдужим до творчості

12.12.2011 «Таджикистан – благословенная земля!»
16 грудня у головному холі НГУ (1 корпус) розпочинається виставка

08.12.2011 Військова кафедра НГУ святкує 85-річчя! (ВІДЕО)
8 грудня Військовій кафедрі Національного гірничого університету виповнилось рівно 85 років. З нагоди такої події відбулось урочисте вручення  цінних відзнак, подяк, а також вшанування найкращих студентів. Але цього року ювілей подвійний, адже танкова кафедра святкує своє 50-річчя (її було відкрито у 1961 році)  

08.12.2011 Таджицьких викладачів навчатимуть в НГУ
Ректор інституту Рустам Азізов та проректор з науки та міжнародних зв`язків Зафар Разиков у діловій бесіді з першим проректором П.І. Піловим та проректором з міжнародних зв`язків О.Н. Шашенком обговорили перспективи співпраці двох вузів.


події 3691 - 3700 із 3827
Початок | Попер. | 368 369 370 371 372 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт