Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

01.04.2014 Інноваційна інженерна освіта в НГУ - процес цілеспрямованої підготовки спеціалістів до інноваційної інженерної діяльності
Нещодавно на механіко-машинобудівному факультеті НГУ пройшла міжнародна наукова інтернет-конференція «СУЧАСНІ ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПІДГОТОВКИ ІНЖЕНЕРНИХ КАДРІВ ДЛЯ ГІРНИЧОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ І ТРАНСПОРТУ - 2014», присвячена пам’яті професора Сергія Блохіна.

31.03.2014 Практичне заняття з 3D-сканером в рамках роботи секції 6 "Геодезія та землеустрій"
Двадцять шостого березня на кафедрі геодезії під керівництвом в.о. завідувача кафедри Трегуба М.В. відбулося практичне заняття за участю спеціаліста ДП «Укрметртестстандарт» Глушко Ю.Ю. (м. Київ) з 3D-сканером в рамках роботи секції 6 Геодезія та землеустрій.

28.03.2014 ПАМ'ЯТІ ПРОФЕСОРА СЕРГІЯ БЛОХІНА
На механіко-машинобудівному факультеті НГУ пройшла міжнародна конференція «СУЧАСНІ ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПІДГОТОВКИ ІНЖЕНЕРНИХ КАДРІВ ДЛЯ ГІРНИЧОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ І ТРАНСПОРТУ - 2014».

13.02.2014 Майбутнє належить лише прогресу!
Кафедра гірничих машинта інжинірингу (завідувач кафедри доктор технічних наук професор, директор Авторизованого навчального центру SWR К.С. Заболотний) функціонує в НГУ з 1937 року. На сучасному етапі діяльності в основу навчального процесу на кафедрі покладено оригінальну концепцію підготовки інженерів із застосуванням віртуальних технологій.

07.02.2014 Підприємці Дніпропетровщини зустрілись з перспективними студентами (Відеосюжет 34 телеканалу)
На базі Національного гірничого університету пройшла бізнес-зустріч «Інвестиційний паспорт міста – основа для втілення інноваційних проектів»

07.02.2014 Бізнесмени і науковці шукають шляхи співпраці (ВІДЕО)
Вчора, 6 лютого, на базі Національного гірничого університету відбулося виїзне засідання Дніпропетровської міської робочої групи з питань залучення інвестицій та координаційної ради з питань розвитку підприємництва на тему: «Інвестиційний паспорт міста – основа для втілення інноваційних проектів».

05.02.2014 Науково-технічне співробітництво НГУ і Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України (ВІДЕО)
З метою розвитку і розширення взаємовигідного співробітництва для вирішення проблем наукового забезпечення у сфері охорони праці та промислової безпеки у січні 2012 року між НГУ та Державною службою гірничого нагляду та промислової безпеки України було підписано договір про співпрацю.

08.01.2014 "Відповідність часу" – незмінний пріоритет Національного гірничого університету
Звіт ректора НГУ академіка НАН України  Г.Г. Півняка про діяльність ВНЗ і свою особисто як очільника за 2013 рік перед трудовим колективом був спрямований на багато років уперед.

13.12.2013 Проблема питної води у світі набуває все більшої гостроти
З робочим візитом 13 грудня до гірничого завітав академік НАН України В.В. Гончарук. Під час екскурсії університетом він познайомився з науково-технічною бібліотекою НГУ, геолого-мінералогічним музеєм, виставкою наукових досягнень гірничого, відвідав Центр Scheider Electric та лабораторію геомеханіки Національного гірничого університету.

12.12.2013 Студенти НГУ отримали ґрант на розробку екомобіля
Одинадцятого грудня в ІА « Мост -Днепр» відбулася прес -конференція на тему «Студенти НГУ отримали ґрант на розробку екомобіля», в якій взяли участь аспірант кафедри автомобілів і автомобільного господарства НГУ, розробник проекту Владислав Мар'єнко, керівник проекту Костянтин Корніленко, студент НГУ, розробник проекту Юрій Парака


події 141 - 150 із 308
Початок | Попер. | 13 14 15 16 17 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт