Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

23.09.2013 Ліцеїсти пізнають військове мистецтво (ВІДЕО)
Чергове засідання військово-історичного клубу ім. капітана Андрія Грязнова Національного гірничого університету відбулося 18 вересня в актовій залі військової кафедри НГУ на Набережній Перемоги 38-А. Постійні учасники клубу, студенти і викладачі, цього дня приймали юних гостей з військового ліцеюДніпропетровська. І запропонували їм тему «Танкові війська – головна ударна сила сухопутних військ».

20.09.2013 «Танкові війська – головна ударна сила сухопутних військ»
Чергове засідання військово-історичного клубу ім. капітана Андрія Грязнова Національного гірничого університету відбулося 18 вересня в актовій залі військової кафедри НГУ на Набережній Перемоги 38-А.

17.09.2013 Співпраця НГУ і компанії «ДТЕК» набирає обертів
На початку вересня в Національному гірничому університеті відбулася зустріч представників Факультету будівництва НГУ і представника ДТЕК Михайла Гордієнка зі студентами першого курсу.

30.08.2013 В НГУ відбулася серпнева нарада професорсько-викладацького корпусу
Тридцятого серпня в Національному гірничому університеті пройшла нарада професорського-викладацького корпусу, під час якої було обговорено підсумки науково-освітньої діяльності університету за 2012-2013 н.р., а також розглянуто основні завдання на новий навчальний рік.

29.08.2013 Словенія зацікавлена у розвитку української автоіндустрії
На прохання Посольства Республіки Словенія в Україні відбулася зустріч представників НГУ з Петром Кошуковим - національним експертом проекту міжнародної технічної допомоги «Зміцнення кластерів автомобільної промисловості в Україні: покращання спроможності місцевих виробників авто, компонентів та інститутів їх підтримки».

08.08.2013 НГУ відвідав директор з видобутку і збагачення вугілля компанії ДТЕК Андрій Смирнов (ВІДЕО)
Співробітництво Національного гірничого університету з енергетичною компанією ДТЕК триває не перший рік. Сьомого серпня з метою його поглиблення НГУ відвідав директор з видобутку і збагачення вугілля компанії ДТЕК Андрій Смирнов.

29.07.2013 По уран - до Монголії
З 7 по 18 липня делегація Національного гірничого університету у складі докторанта кафедри підземної розробки родовищ (ПРР НГУ) доцента Олега Хоменка і завідувача кафедри гідрогеології та інженерної геології професора Дмитра Рудакова відвідала Народну республіку Монголію. Поїздка була організована Урановою енергетичною компанією «Мон-Атом» за підтримки Монгольського університету науки і технології. Кафедру ПРР НГУ єднає багаторічна плідна співпраця з монгольськими викладачами, дослідниками та виробничниками в галузі розробки уранових родовищ.

26.07.2013 Технічному директорові Павлоградського хімічного заводу Євгену Устименку в НГУ вручено диплом доктора наук (ВІДЕО)
Свою дисертаційну роботу Євген Борисович здійснював під керівництвом завідувача кафедри аерології та охорони праці НГУ, доктора технічних наук Василя Голінько.

22.07.2013 Екологія – константа міжнародної співпраці
Добровільна екологічна сертифікація у виробничій сфері – напрямок у переліку питань, які обговорювалися нещодавно науковцями двох університетів: Національного гірничого університету, що у Дніпропетровську, та Бранденбурзького технічного університету (БТУ) з міста Коттбуса (Німеччина) в рамках міжнародного співробітництва.

22.07.2013 НАШІ СТУДЕНТИ ПІЗНАЮТЬ БУДОВУ ЗЕМНОЇ КОРИ В ГІРСЬКОМУ КРИМУ
У липні проходить Кримська геологічна практика для студентів гірничого факультету, які закінчили перший курс. Очолює практику завідувач кафедри загальної та структурної геології, проректор з навчальної роботи, професор Юрій Тимофійович Хоменко. До речі, його завзятість, енергійність, батьківське піклування і закоханість у свою справу, вражають і надихають студентів. Ці дні, напевне, для них запам’ятаються на все життя.


події 171 - 180 із 308
Початок | Попер. | 16 17 18 19 20 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт