Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

20.03.2014 Звітує Українсько-Японський центр НГУ
На засіданні ректорату 18 березня звітувала про діяльність Українсько-Японського центру його директор Т.Ю. Введенська

19.03.2014 НГУ має безліч талантів!
Вісімнадцятого березня студенти гірничого продемонстрували, що незалежно від обраних спеціальностей, творчість живе у кожному.

12.03.2014 У Центрі мовної підготовки НГУ вшанували Кобзаря (ВІДЕО)
У Центрі мовної підготовки під керівництвом завідуючої кафедри іноземних мов професора Світлани Іванівни Кострицької п’ятого березня відбувся вечір, присвячений 200-річчю від дня народження великого українського поета – Тараса Григоровича Шевченка.

11.03.2014 «Іще раз про любов» співали у гірничому
До традиційного весняного свята жінок у Національному гірничому університеті пройшов яскравий концерт, де співробітники та викладачі продемонстрували свої вокальні й артистичні таланти.

03.03.2014 «На шляху відкриття…» або світ через лінзу фотоапарата
Методист кафедри історії та політичної теорії Регіна Івченко представила широкому загалу свою першу фотовиставку «На шляху відкриття…». Регіна займається фотографуванням з 2006 року. Спочатку це був фотоапарат «Зеніт», а потім перейшла на цифрові фотоапарати. І сьогодні це вже стало серйозним хобі та натхненням.

03.03.2014 Вітаємо!
За багаторічну працю та відданість університетським традиціям, сучасний інноваційний підхід в організації освіти і наукової діяльності студентів НГУ

19.02.2014 «Президент республіки гранітних скель»
19 лютого 2014 виповнюється 110 років з дня народження великого вченого- геолога , педагога , професора , доктора технічних наук , гірничого директора І рангу , людини рідкісних душевних достоїнств Євгена Федоровича Епштейна.

17.02.2014 Українсько-американський ліцей при Національному гірничому університеті формує гідне майбутнє України
Перші кроки реформування української освіти пов’язані з появою навчальних закладів, таких як ліцеї, гімназії, коледжі, колегіуми, приватні навчальні заклади, що зробили спробу змінити не лише свою назву, а й правила прийому та специфіку підготовки учнів. Творча атмосфера, висококваліфікований педагогічний колектив з високим моральним та духовним потенціалом стали запорукою успіху таких освітніх закладів.

17.02.2014 В НГУ пройшов Чемпіонат області з карате WKF і годзю-рю
В НГУ пройшов Чемпіонат області з карате WKF і годзю-рю

14.02.2014 Анатолій Поух: «На війні помирають найкращі» Двадцять п’яту річницю виводу військ з Афганістану вшанували засіданням військово-історичного клубу в НГУ (ВІДЕО)
Військово-історичний клуб ім. капітана А. Грязнова у форматі круглого столу відзначив двадцять п’яту річницю виводу військ з Афганістану. На засіданні були присутні учасники війни, їх родичі, студенти військових кафедр НГУ та Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна, а також школярі з Дніпропетровська і Дніпродзержинська.


події 171 - 180 із 471
Початок | Попер. | 16 17 18 19 20 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт