Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

03.12.2013 Молоді науковці НГУ стали переможцями конкурсу «Молодь Дніпропетровська – рідному місту»
Протягом багатьох років «Студентське конструкторське бюро НГУ» бере участь у міському конкурсі проектів «Молодь Дніпропетровська – рідному місту».

02.12.2013 Українські виші стануть учасниками так званої «зеленої» програми навчання (ВІДЕО)
У Національному гірничому університеті відкрився міжнародний семінар, де обговорюють співпрацю Німеччини, яка є ініціатором проекту, з вишами пострадянського простору

28.11.2013 Національний гірничий університет став першим і єдиним вищим навчальним закладом України, прийнятим до міжнародної рейтингової організації IREG Observatory
Генеральна Асамблея IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence прийняла рішення про надання членства  Національному гірничому університетові у міжнародній рейтинговій організації.

28.11.2013 Україно-бразильська співпраця набирає обертів
Дванадцятого листопада до Національного гірничого університету з робочим візитом завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Бразилії в Україні Антоніо Фернандо Круз-де-Мело.

26.11.2013 Він був патріотом гірничого
25 листопада В НГУ відбулося відкриття читальної зали імені професора М.Я. Біліченка.

25.11.2013 Національний гірничий університет - відповідність часу і традиціям (ВІДЕО)
Національний гірничий університет вступив у третє тисячоліття як визнаний у світі вищий учбовий заклад європейського рівня з вагомим інтелектуальним потенціалом, що є запорукою отримання високоякісних знань у його стінах та подальшого професійного росту його випускників.

21.11.2013 На кафедрі цивільного та господарського права юридичного факультету НГУ будуть готувати магістрів (ВІДЕО)
Кафедра цивільного та господарського права заснована у вересні 2001 року, як правонаступниця кафедри правознавства (створена у січні 1998 р.).

20.11.2013 НГУ удостоєно ГРАН-ПРІ у номінації: «Кращий дизайн офіційного сайту вищого навчального закладу»
У приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ) з 14 по 16 листопада пройшла щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар'єра – 2013» за участю українських та закордоних навчальних закладів.

19.11.2013 Візит до Національного гірничого університету Надзвичайного і Повноважного Посла Литовської Республіки пана Пятраса Вайтекунаса напередодні саміту у Вільнюсі (ВІДЕО)
У понеділок, 18 листопада 2013 року з офіційним візитом у Дніпропетровську перебував Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки пан Пятрас Вайтекунас. Візит приурочений до урочистого відкриття Почесного консульства Литовської Республіки у м. Дніпропетровськ. Почесним консулом Литовської Республіки у м. Дніпропетровськ призначено пана Віталія Півняка. Консульство у м. Дніпропетровськ стає сьомим в Україні, і час його відкриття співпадає з головуванням Литовської Республіки у Європейському Союзі.

18.11.2013 Талановита студентка гірничого прочитала лекцію для викладачів павлоградської школи
У Національному гірничому університеті на кафедрі гірничих машин та інжинірингу в основу навчального процесу покладено оригінальну концепцію підготовки інженерів із застосуванням віртуальних технологій SolidWorks.


події 211 - 220 із 471
Початок | Попер. | 20 21 22 23 24 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт