Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

08.08.2013 НГУ відвідав директор з видобутку і збагачення вугілля компанії ДТЕК Андрій Смирнов (ВІДЕО)
Співробітництво Національного гірничого університету з енергетичною компанією ДТЕК триває не перший рік. Сьомого серпня з метою його поглиблення НГУ відвідав директор з видобутку і збагачення вугілля компанії ДТЕК Андрій Смирнов.

07.08.2013 Ректор НГУ зустрівся з польськими студентами (ВІДЕО)
У рамках українсько-польської співпраці в липні цього року група студентів електротехнічного факультету Національного гірничого університету відвідала Вроцлавський технічний університет для проходження практики.

05.08.2013 Вітаємо!
Ректор НГУ академік НАН України Геннадій Півняк вручив головному науковому співробітникові відділу соціальної інфраструктури Інституту демографії та соціальних досліджень імені М.В. Птухи НАН України, доктору економічних наук, професору, заслуженому економістові України Надії Дєєвій медаль «Знак вдячності НГУ».

04.08.2013 Пам’ятаємо!
Рівно 75 років тому у вересні 1938 року першокурсник ДГІ-НГУ Анатолій Зільберман почав здобувати професію гірничого інженера. Відтоді Анатолій Ілліч ніколи не розлучався з рідним вузом, тут пройшли його студентські роки, навчання в аспірантурі, викладацька й навчальна робота. На жаль, вже немає з нами заслуженого професора Національного гірничого університету доктора технічних наук А.І.Зільбермана.

02.08.2013 В Національному гірничому університеті оприлюднили першу хвилю рейтингових списків (ВІДЕО)
В НГУ вчора з’явились рейтинги та списки рекомендованих до вступу (1 хвиля) - усі бажаючи можуть шукати своє прізвище на стендах в четвертому корпусі університету.

01.08.2013 В Національному гірничому університеті успішно завершується вступна кампанія 2013 (ВІДЕО)
В НГУ прийом документів пройшов оперативно і без затримок. Лише на початку липня можна було побачити черги абітурієнтів, а далі процес пішов за усталеним графіком.

01.08.2013 Завершення вступної кампанії очима 34 телеканалу (ВІДЕО)
В Дніпропетровських вищих навчальних закладах завершується вступна кампанія 2013

29.07.2013 По уран - до Монголії
З 7 по 18 липня делегація Національного гірничого університету у складі докторанта кафедри підземної розробки родовищ (ПРР НГУ) доцента Олега Хоменка і завідувача кафедри гідрогеології та інженерної геології професора Дмитра Рудакова відвідала Народну республіку Монголію. Поїздка була організована Урановою енергетичною компанією «Мон-Атом» за підтримки Монгольського університету науки і технології. Кафедру ПРР НГУ єднає багаторічна плідна співпраця з монгольськими викладачами, дослідниками та виробничниками в галузі розробки уранових родовищ.

25.07.2013 Візит заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації Анатолія Крупського до НГУ (ВІДЕО)
Національний гірничий університет відвідав перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Анатолій Крупський. Візит відбувся у рамках проведення вступної кампанії гірничого.

25.07.2013 Відомі студійці «Юності» пам'ятають про рідний університет
Лев Попов - відомий фотохудожник і режисер, організатор і перший керівник кіностудії «Юність», не зміг взяти участь в урочистостях з нагоди 50-річчя кіностудії.


події 251 - 260 із 471
Початок | Попер. | 24 25 26 27 28 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт