Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

07.12.2012 «Business Week» по-голандські
Наші студенти побували у Нідерландах в рамках проекту «Business Week». Дана програма включає в себе 90 ВНЗ Європи (в тому числі і НГУ) і надає можливість студентам і викладачам обмінятися досвідом з різних економічних тематик,  сприяє культурному обміну між країнами-учасницями.

05.12.2012 Екомобіль студентів НГУ (сюжет телеканалу ictv)
Студенти Національного гірничого університету створили екомобіль

30.11.2012 Національний гірничий університет відвідали фахівці в галузі полоністики (ВІДЕО)
Наприкінці листопада Національний гірничий університет відвідали фахівці в галузі полоністики (гуманітарної дисципліни, що вивчає польську мову і польську культуру) Сілезького університету (м. Катовіце, Польща) на чолі з віце-консулом Генерального консульства Республіки Польща в Україні у Харкові Анітою Сташкєвіч. Вони представили освітню програму, за якою допомагають вивчати польську мову українцям

29.11.2012 Студенти з Національного гірничого університету відвідали Нідерланди, де брали участь у проекті «BusinessWeek»
Міжнародній освітній проект «Бізнес тиждень» реалізується співтовариством, до якого входить понад 90 ВНЗ Європи. Він надає можливість студентам та викладачам обмінятися досвідом за різноманітними економічними тематиками і сприяє культурному обміну між країнами-учасницями.

28.11.2012 ПІВВІКОВИЙ ЮВІЛЕЙ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ Національного гірничого університету
27 листопада в Національному гірничому університеті розпочала свою роботу Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасне буття філософії: філософія єдності культурно-історичного процесу», присвячена  50-річчю кафедри філософії університету.

27.11.2012 Сертифікат від Сілезького університету (м. Катовіце, Польща) отримала студентка НГУ
Наприкінці листопада Національний гірничий університет відвідали фахівці в галузі полоністики (гуманітарної дисципліни, що вивчає польську мову і польську культуру) Сілезького університету (м. Катовіце, Польща) на чолі з віце-консулом Генерального консульства Республіки Польща в Україні у Харкові Анітою Сташкєвіч. Вони представили освітню програму, за якою допомагають вивчати польську мову українцям.

27.11.2012 Інженер з великої літери затребуваний усюди й завжди!
Стати таким в НГУ є всі можливості. Нещодавно виповнилося 75 років кафедрі гірничих машин та інжинірингу, Біля витоків її організації стояли відомі вчені-гірники-академіки Лев Дмитрович Шевяков та Олександр Митрофанович Терпигорєв.

27.11.2012 Події в НГУ (кінець листопада)
Що відбулося в Національному гірничому університеті?

26.11.2012 Чемпіон Європи зі скелелазіння навчається в НГУ (ВІДЕО)
Чемпіон зі скелелазіння навчається в НГУ (сюжет 9 каналу)

26.11.2012 Жіночій раді НГУ виповнилося 30 років
МИРОНОСИЦЯМ – ДОБРИМ Й КРАСИВИМ –УКЛІН!


події 351 - 360 із 471
Початок | Попер. | 34 35 36 37 38 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт