Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

01.03.2012 Тестування від компанії P&G
Нагадуємо, що сьогодні, за результатами знайомства з компанією P&G, її підрозділами та з процессом відбору у компанію  та майстер-класом «What it takes to be a leader in ХХІ century» від директора заводу P&G, які відбулися 28 та 29 лютого

29.02.2012 Снігові пані в НГУ
Студенти НГУ своєрідно вирішили відсвяткувати останній, холодний та сніжний день зими. У дворі між четвертим та п’ятим корпусом університету на столі з’явилась дві «снігові пані» різного розміру з креативними капелюшками, що сумно споглядають останній день лютого.

24.02.2012 Національний гірничий університет відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні пан Генрік Літвін.
23 лютого Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні пан Генрік Літвін, у супроводі генерального консула Республіки Польща в Україні Яна Граната, а також представників Дніпропетровської обласної державної адміністрації, відвідав НГУ. Зустрічали гостей перший проректор Петро Іванович Пілов, проректор з міжнародних зв’язків Олександр Миколайович Шашенко, директор ННЦ міжнародного співробітництва Михайло Валентинович Рогоза та директор Центру українсько-польського співробітництва Роман Омелянович Дичковський, проректор з наукової роботи Олександр Степанович Бешта.

23.02.2012 "Под солнцем". Лекція російського режисера Василя Яцкіна в НГУ
В Національному гірничому університеті пройшла лекція відомого російського кінорежисера, одного із засновників студії «Кіноконтакт» журналіста, православного місіонера Василія Яцкіна.

22.02.2012 Програма "Формат 1:1" за участю викладачів НГУ (Відео)
Програма за участю начальника науково-дослідної частини НГУ, доцента кафедри підземної розробки родовищ Романа Дичковського; проректора з наукової роботи НГУ, професора. доктора наук, зав.кафедри Олександра Беш

21.02.2012 Вітаємо!
Вітаємо Антоніну Іванівну Молчанову, співробітника кафедри збагачення корисних копалин з отриманням звання Заслужений працівник!

20.02.2012 «Step up in the future with P&G»
Візьми учась у новому захопливому проекті від компанії P&G – «Step up in the future with P&G»

20.02.2012 Конференція «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПІДГОТОВКИ КАДРІВ З ВИЩОЮ ОСВІТОЮ ЧЕРЕЗ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕДУР ЛІЦЕНЗУВАННЯ, АКРЕДИТАЦІЇ ТА РЕЙТИНГУВАННЯ»
За планом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України 15-16 березня 2012 року на базі Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» (49600 м. Дніпропетровськ, пр. Карла Маркса, 19) проводиться конференція:

07.02.2012 ШЕРШЕ ЛЯ… Шляхов!
Життя університету вирує і позитивний результат цього «кипіння» дозволяє гірничому досягати всіляких вершин і постійно знаходитися на високому якісному рівні Природньо, за всім цим рушійним процесом стоять люди, що втілюють ідеї майбутнього в реальність вже сьогодні. Але, як кажуть, не хлібом єдиним, тобто, не роботою однієї живуть начальники відділів та педагоги. Є місце і творчості, і натхненню, і альтруїзму.

03.02.2012 Організатори "Дня злуки" на 9 каналі
Організаторі акції  до Дня Соборності України в Дніпропетровську   Дар'я Ткацевич, Голова комітету в справах молоді Національного гірничого університету та Олександр Пономаренко в ефірі 9 каналу


події 1961 - 1970 із 1993
Початок | Попер. | 195 196 197 198 199 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт