Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

03.04.2012 "Науковий вісник НГУ" включено в базу Скопус! Вітаємо!
Вітаємо редакційну колегію, співробітників редакції журналу «Науковий вісник Національного гірничого університету», авторів публікацій та читачів журналу із включенням нашого видання до міжнародної

28.03.2012 Юридичний факультет НГУ підтвердив акредитацію
Так склалося, що напередодні загальноуніверситетської акредитації, яка відбуватиметься у 2013 р., окремі, наймолодші спеціальності і напрями підготовки проходять повторну акредитацію у 2012 р. Серед них найбільшу стурбованість у керівництва університету виклакають так звані "непрофільні" - економічні та юридичні.

26.03.2012 Програма "Меморандум" на 51 каналі за участю ректора НГУ
Програма "Меморандум" на 51 каналі за участю ректора НГУ, академіка НАН України Геннадія Григоровича Півняка. Програма присвячена співпраці бізнеса та науки, а також зустрічі з керівниками ДТЕК, які нещодавно відбулися в Києві в Академіїї наук та у місті Дніпропетровську в Національному гірничому університеті.

26.03.2012 Здобутки працівників МІБО
Тетяна Павлівна Медведовська працює в Міжгалузевому інституті безперервної освіти НГУ з 1997 року. З

19.03.2012 Сюжет про те, як Національний гірничий університет став власником програмного комплексу "Универсальный механизм" (UM)
Продукт розроблений в лабораторії обчислювальної техніки Брянського державного технічного університету під науковим керівництвом професора, доктора фізико-математичних наук Дмитра Погорєлова. Він орієнтований на інженерів, студентів і викладачів вузів - усіх тих, хто займається проблемами дослідження динамічної поведінки машин та механізмів. Підтримується безпосередня анімація моделі, що розробляється, у процесі розрахунку, розв’язання прямої та зворотної задач кінематики та динаміки.

29.02.2012 «Геннадій Півняк: ця подія історична, бо вперше бізнес так серйозно співпрацює з наукою»
22 лютого на спільному засіданні президії Національної академії наук України та керівництва ДТЕК було прийнято рішення про розробку «Програми виконання технологічних проектів для компанії ДТЕК».

15.02.2012 Розробка освітньої програми МУР(Міжнародного університету ресурсів) ввійшла у фінальну частину
Нещодавно доцент кафедри прикладної економіки Андрій Череп і доцент кафедри цивільного та господарського права Дмитро Шашенко працювали у відрядженні у Фрайберзькій гірничій академії (Німеччина). Разом з представниками німецького вузу вони виконували нагальні завдання в рамках участі Національного гірничого університету у Міжнародному університеті ресурсів (МУР).

14.02.2012 Ректор НГУ – кращий освітянин року
Ректора Національного гірничого університету, академіка НАН України Геннадія Григоровича Півняка за плідну реалізацію шляхів державно-громадського управління вищим навчальним закладом визнано кращим освітянином року, лауреатом відзнаки «Засвіти вогонь»

10.02.2012 Інтеркультуралізм в полі зору вчених НГУ
З Університетом Заходу (Швеція) Національний гірничий університет веде співробітництво вже не перший рік. Спільні проекти, пов’язані з гуманітарною сферою, реалізує кафедра історії та політичної теорії НГУ.

01.02.2012 Міжнародні можливості студентів НГУ. Прес-конференція ІА "Новый мост"
Інститут економіки  Національного гірничого університету надає своїм студентам унікальну можливість навчатися та подорожувати одночасно.  


події 421 - 430 із 471
Початок | Попер. | 41 42 43 44 45 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт