Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

14.10.2013 Аспіранти і студенти НГУ взяли участь у Міжнародній академії ім. Айтматова (Киргизстан)
    З 24 по 30 вересня в Киргизстані проходила Міжнародна академія ім. Айтматова. Представники країн Прибалтики, Казахстану, Киргизстану, України, Росії та інших країн були запрошені як учасники на грантовій основі. Відбір пройшли студенти й аспіранти НГУ.

14.10.2013 Аспірант НГУ Віталій Кривда став призером міжнародного конкурсу комп'ютерного 3D-моделювання
На початку жовтня в Санкт-Петербурзі (Росія) відбулася церемонія нагородження переможців XI міжнародного Конкурсу «Майбутні АСи КОМП'ютерного 3D - моделювання».

11.10.2013 12 жовтня – День Національного гірничого університету
Цього року Національний гірничий університет відзначає 114-ту річницю від дня заснування!!!

26.09.2013 Студенти й асистенти з ФРН прослухали лекцію в НГУ
Торік група студенті в і аспірантів з Рейн-Вестфальського технічного університету (Аахенський університет, RWTH, ФРН) вперше побувала в Україні і в НГУ на практиці. І якщо хтось думає, що іноземним студентам у нас нецікаво і нема чого навчитися, то той глибоко помиляється. Професор, доктор-інженер Крістіан Німан-Деліус з Аахенського університету, який керував практикою, висловив велике задоволення після її проведення. Особливо пізнавальними для німецьких практикантів виявилися спуски у вугільні шахти, бо у Німеччині вони наразі закриті.

24.09.2013 Випускникам спільної магістерської програми НГУ і Вищої банківської школи (м. Вроцлав, Польща) вручили дипломи
Навчання за цією програмою тривало рік. Одинадцятеро студентів-економістів НГУ здобували знання як у ВБШ, так і в стінах НГУ, де для них викладали польські й українські викладачі.

23.09.2013 Співробітництво між НГУ і ЕУПН отримало своє продовження
Днями до Національного гірничого університету завітала делегація з Есслінгенського університету прикладних наук (ЕУПН) землі Баден-Вюртемберг (ФРН) у складі доцента факультету електротехніки та мехатроніки  ЕУПН почесного професора НГУ Ніколауса Нойбергера, професорів цього ж факультету  Карла-Хайні  Кайзера і Георга Шмідта.

16.09.2013 Студенти НГУ мають можливість працювати та вдосконалювати іноземну мову за кордоном
Хочеш  в Нью-Йорк, Лос-Анжелес та Вегас?

04.09.2013 Леонід Коган – Паганіні ХХ століття
У Центрі естетичного розвитку при кафедрі філософії НГУ  навчальний рік розпочався для студентів  зустріччю з віртуозною грою видатного скрипаля ХХ століття Леоніда Когана.

03.09.2013 Шукаємо таланти!
До уваги студентів!

02.09.2013 Завершився сезон практики студентів і відпочинку співробітників у «Гірнику»
Традиційно в кінці серпня завершує сезон відпочинку спортивно-оздоровча база «Гірник», яка більше ніж півстоліття створена при Національному гірничому університеті. Це прекрасне місце у селі Орлівщина на березі річки Самари пам’ятає не одне покоління гірників. Спочатку тут діяв полігон для практики геодезистів, а згодом піклуванням ректорату і профкому тут заснували ще й оздоровчу базу для співробітників і їх дітей.


події 1791 - 1800 із 1995
Початок | Попер. | 178 179 180 181 182 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт