Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

21.11.2011 ЮВІЛЕЙ ТЕЛЕБАЧЕННЯ УКРАЇНИ У СВІТЛІ «ЮНОСТІ»
У листопаді українському телебаченню виповнилося 60 років. Разом із професійним розвитком телеіндустрії справжнє екранне мистецтво демонстрували і аматорські студії. На Дніпропетровщині активну позицію завжди займала відеостудія  «Юність» Національного гірничого університету, яка існує майже піввіку. У творчій студентській кіногрупі  зросло чимало професіоналів телебачення і майстрів художнього слова.

21.11.2011 Стартова конференція проекту ТЕМПУС – «ECOMMIS»
29 листопада 2011р. у Дніпропетровську в Національному гірничому університеті відбудеться стартова конференція проекту ТЕМПУС – «ECOMMIS» «Дворівнева навчальна програма з електронної комерції для розвитку інформаційного суспільства Росії, України, Ізраїлю».

17.11.2011 Збірник наукових статей англійською мовою «Tehnical and geoinformational systems in mining»
Вийшов у світ збірник наукових статей англійською мовою «Tehnical and geoinformational systems in mining» під редакцією  професорів Г.Г. Півняка, В.І. Бондаренка, І.А. Ковалевської

16.11.2011 Підготовче відділення НГУ відкриває двері для учнів 10-11-х класів
Оголошується набір на підготовче відділення НГУ.

16.11.2011 На і’мя ректора надійшла подяка
На і’мя ректора надійшла подяка

16.11.2011 Іван Драч - поезії
А нещодавно й студенти Національного гірничого університету могли повною мірою відкрити для себе поезію Івана Драча, нашого сучасника, великого друга Національного гірничого університету, неодноразового гостя й учасника Гончарівських читань, які проходять щовесни у Центрі культури української мови ім. Олеся Гончара.

16.11.2011 Університет Теннессі чекає на наших студентів
Багато студентів мріють навчатися за кордоном. Державний Департамент США і Посольство цієї країни не проти допомогти мрійникам і організовує для них зустрічі з представниками американських вишів. Зокрема, 15 листопада 2011 року з місією надання консультацій українським студентам щодо можливостей отримання стипендій на навчання, стажування і проведення досліджень у США в НГУ побував заступник декана факультету магістерських та аспірантських програм Державного університету середнього Теннессі Пітер Канінгем.

15.11.2011 Гірничий відвідали перші особи німецького Есслінгенського університету
Вже більше 10 років НГУ співпрацює з Есслінгенським університетом  прикладних наук (Земля Баден-Вюртемберг, Німеччина) – вчені досить активно обмінюються досвідом зі своїми іноземними колегами. Проте цього року спілкування вийшло на новий рівень – з метою розширення співробітництва за особистим запрошенням ректора Геннадія Григоровича Півняка з офіційним візитом гірничий відвідали перші особи німецького університету: ректор Есслінгенського університету Бернхард Шварц, проректор з міжнародних питань Штефані Майєр та доктор–інженер Есслінгенського університету, почесний професор НГУ Ніколаус Нойбергер.

15.11.2011 СВЯТО УКРАЇНСЬКОГО СЛОВНИКА
У листопаді 1997 р. в Україні започатковано День української писемності та мови. І ось вже учотирнадцяте Центр культури української мови імені Олеся Гончара (ЦКУМ) Національного гірничого університету відзначив свято преподобного Нестора-Літописця саме в день його пам’яті. Цього року Центр започаткував нове свято, яке мало на меті привернути увагу громадськості, науковців, видавців, студентства, молоді до історії української книги, зокрема словникарства, а значить і до проблем сучасної лексикографії.

14.11.2011 Народний артист України Іван Шепелєв провів творчу зустріч зі студентами гірничого
На початку листопада в Національному гірничому університеті відбулася творча зустріч народного артиста України, видатного конферансьє Івана Шепелєва зі студентами.


події 3731 - 3740 із 3835
Початок | Попер. | 372 373 374 375 376 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт