Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

29.10.2013 Для початку можна скласти іспит…
25 жовтня 2013 року на кафедрі іноземних мов Національного гірничого університету відбулись презентації іспиту з англійської мови LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) на отримання міжнародного сертифікату Лондонської торгово-промислової палати - міжнародного інституту з вивчення англійської мови, що має філіали у 125 країнах світу. Сертифікат LCCI є визнаним найвідомішими світовими компаніями такими, як BMW, Hewlett Packard, IBM, Siemens, Sony та іншими.

10.10.2013 Завершився конкурс «Майбутні Аси КОМП'ютерного 3D-моделювання»
Компанія АСКОН, яка минулого року провела масштабну презентацію для студентів гірничого, цього року нагородила трьох студентів НГУ. Вони відзначились чудовими результатами в використанні системи КОМПАС- 3D на конкурсі «Майбутні АСи КОМП'ютерного 3D-моделювання»

09.10.2013 В НГУ стартував «Ярмарок можливостей 2013»
У Національному гірничому університеті традиційно розпочав роботу «Ярмарок можливостей 2013», де студенти знайомляться з унікальними додатковими можливостями і перспективами.

09.10.2013 В рамках реалiзацii спiльноi МВА програми з американським вишем-партнером «Франклiн унiверситетом» (США), НГУ відвiдав пан Дiн Тейлор, фахiвець у галузi маркетингу
Основною метою вiзиту пана Тейлора є викладання курсу «Основи МВА» слухачам даної програми.

09.10.2013 У Національному гірничому університеті підписано Протокол намірів про співпрацю
Національний гірничий університет вже більше 20 років співпрацює з польськими науковими, освітніми, бізнесовими, культурними установами, гірничими підприємствами

08.10.2013 Міжнародна науково-практична конференція «Форум гірників» (ВІДЕО)
Яким був перший день конференції

04.10.2013 Покликання – гірник!
Гірник – професія мужніх і сильних духом людей. Гірнича галузь – це фундамент економіки України, основа її економічної незалежності. Гірників різних країн і часів єднають високі традиції честі та братерської допомоги. Зокрема, у Національному гірничому університеті вже кілька років як заклали красиву традицію урочистого посвячення студентів-старшокурсників у гірники.

04.10.2013 У Національному гірничому університеті відкрився новий науковий підрозділ "Лабораторія геомеханіки ДТЕК"
У рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Форум гірників» у житті Національного гірничого університету відбулася визначна подія - керівники компанії ДТЕК і НГУ офіційно відкрили новий науковий підрозділ "Лабораторія геомеханіки ДТЕК".  

03.10.2013 НГУ реалізував проект з семестрового навчання студентів у Бранденбурзькому технічному університеті
Вперше в Інституті економіки Національного гірничого університету реалізовано проект з семестрового навчання студентів у Бранденбурзькому технічному університеті - БТУ (м. Коттбус, Німечина), що був організований відповідно до програми студентського академічного обміну STUDEXA в рамках Угоди про співробітництво між вишами.

01.10.2013 Оголошено нові конкурси Дніпропетровської облдержаміністрації для молодих учених
Дніпропетровською облдержадміністрацією дано старт щорічному конкурсу «Молоді вчені – Дніпропетровщині». Виявлення талановитих молодих учених і матеріальне заохочення наукових ініціатив – ось основні задачі цього конкурсу.


події 231 - 240 із 471
Початок | Попер. | 22 23 24 25 26 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт