Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

29.05.2013 Делегація НГУ відвідала Національний мінерально-сировинний університет «Гірничий» у місті Санкт-Петербург
На запрошення оргкомітету Міжнародного форуму- конкурсу молодих вчених «Проблеми надрокористування» російський університет відвідала делегація гірничого

24.05.2013 Професори кафедри підземної розробки родовищ стали членами-кореспондентами Академії Гірничих наук України!
22 травня в Криворізькому національному університеті проходив загальний збір Академії гірничих наук України. За результатами голосування були обрані членами-кореспондентами Академії Гірничих наук України професори кафедри підземної розробки родовищ Кузьменко Олександр Михайлович та Бузило Володимир Іванович.

21.05.2013 20 травня Національний гірничий університет відвідала делегація Геологічної служби Норвегії
Делегація Геологічної служби Норвегії. Том Хелдал, директор з питань георесурсів; Хенрік Скеллеруп, керівник відділу корисних копалин; Агнес Раанес, геолог відділу корисних копалин; Янія Кнезевік, провідний інженер відділу корисних копалин;

21.05.2013 МОЛОДІ НАУКОВЦІ-ЕКОЛОГИ ГІДНО ВИСТУПИЛИ НА НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ М. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА»
Команда молодих науковців-екологів прийняла активну участь у роботі ІII науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів, студентів м. Дніпропетровська «Проблеми та перспективи розвитку міста Дніпропетровська», яка проходила 20 травня 2013 року на базі виконкому Жовтневої районної ради у місті Дніпропетровську.

17.05.2013 День молоді в Таджикистані
Щороку в Таджикистані 23 травня відзначають День молоді. Цей день святкується, починаючи з 1997 року, згідно з рішенням президента республіки Емомалі Рахмона. Молодь грає помітну роль і бере активну участь в політиці‚ розвитку соціальної‚ економічної і культурної сфер. Поряд з встановленням Державної незалежності державна молодіжна політика була визначена як пріоритетний напрям діяльності уряду країни і зараз вона реалізується за допомогою прийняття середньострокових галузевих програм.

15.05.2013 Оголошено результати фото-відеконкурсу, присвяченому 50-річчю Народної кіностудії «Юність»
Журі вирішило не присуджувати першої премії у зв’язку з рівноцінністю поданих робіт.

13.05.2013 В НГУ - найкращий музей
За результатами проведення огляду-конкурсу музеїв та кімнат бойової Слави у загальноосвітніх та вищих навчальних закладах Жовтневого району з нагоди 68-ї річниці Перемоги у Великій вітчизняній війні, Народний музей історії ім. О.М.Поля Державного ВНЗ "Національний гірничий університет" зайняв перше місце серед вищих навчальних закладів.

07.05.2013 Асистент кафедри маркетингу Валерія Костянтинівна Ніколаєва успішно пройшла стажування в Університеті прикладних наук Фонтіс
Асистент кафедри маркетингу Валерія Костянтинівна Ніколаєва успішно пройшла стажування в Університеті прикладних наук Фонтіс (м. Ейндховен, Нідерланди) та взяла участь у Business Week в Університет прикладних наук у м. Роттердамі (Нідерланди)

29.04.2013 СТУДЕНТИ-ЕКОЛОГИ НГУ ЗНОВУ ПОПЕРЕДУ!
Вже традиційно в квітні на базі Одеського державного екологічного університету зібралися студенти-екологи, щоб позмагатись за першість у Всеукраїнській олімпіаді за напрямом «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансованого природокористування».

22.04.2013 НАШІ ЗНОВУ ПОПЕРЕДУ!
Студенти 4 курсу спеціальності “Електромеханічні системи автоматизації та електропривод ” Є. Дідевич (гр. ЕМ-09-2), В. Волик, Г. Дяченко, О. Шестаков  (гр. ЕМ-09-2)


події 301 - 310 із 471
Початок | Попер. | 29 30 31 32 33 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт