Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

05.04.2013 Іспити у Польщі заплановані на травень
Делегація НГУ у складі 14 студентів гірничого факультету на чолі з  завідувачем кафедри ПРРпрофесором В.І. Бондаренком та начальником науково-дослідної частини доцентом Р.О. Дичковським у рамках програми Visitingprofessorпобувала на факультеті гірництва та геоінженерії  Краківської гірничо-металургійної академії ім. С. Сташиця (КГМА).

03.04.2013 Студентка НГУ перемогла у Всеукраїнському конкурсі
Вітаємо з перемогою!

02.04.2013 Нагородження на ректораті
Урочисте нагородження на ректораті

02.04.2013 Професор Петро Баранов – кавалер найвищого ордена Міжнародного меморіального фонду Карла Фаберже
18 травня 2013 року в Києві Міжнародний меморіальний фонд Карла Фаберже другий рік поспіль нагороджуватиме видатних діячів ювелірного, каменерізного й декоративно-прикладного мистецтва України своїми головними нагородами.

01.04.2013 Українсько-англійська співпраця: НГУ та Лондонський університет розпочинають спільний освітній проект
Проект спрямовано на підвищення рівня доступності європейської освіти з економіки та права для студентів України, а також на підвищення кваліфікації українських викладачів за вказаними галузями наук.

19.03.2013 НГУ, Університет Еслінгена та Університет Ройтлінгена – нові шляхи співпраці
На початку березня відбулася робоча зустріч у Німеччині проректора з міжнародних зв’язків Олександа Бешти з представниками провідних технічних університетів Німеччини.

18.03.2013 П’ята профорієнтаційна гра «Маркетинг – шлях до успіху»
13 березня  під час екскурсії до Національно гірничого університету кафедра маркетингу організувала та провела з випускниками Дніпропетровського технікуму зварювання та електроніки імені Є.О.Патона профорієнтаційну гру «Маркетинг – шлях до успіху».

13.03.2013 Українсько - шведська співпраця (ВІДЕО)
На початку березня на запрошення ректорату та Інституту гуманітарних проблем до НГУ завітала делегація Університету Заходу у складі першого проректора Яна Теліандера та провідного викладача Томаса Вінмана

14.02.2013 «Листи Пілігрима, або всі ми трохи папуаси» - книга протоірея
Книга Миколи Вікторовича Несправи, настоятеля храму на честь Божої Матері «Іверська», презентація якої відбулася 13 лютого 2013 в стінах нашої альма матер - НГУ. Зустріч організували робітники бібліотеки університету. Познайомитися і відкрити для себе світ, барвистий і захоплюючий, пізнати життя інших цивілізацій та історії прийшли студенти та співробітники нашого навчального закладу.

12.02.2013 Від Леобена до Дніпропетровська
Магістри з Інституту гірництва НГУ Євген Любимцев, Дмитро Малашкевич, Артем Варавенко, Руслан Зубер повернулися з МонтанУніверститету (м. Леобен, Австрія), де навчалися один семестр згідно з угодою, підписаною п’ятьма університетами, що увійшли до складу Міжнародного університету ресурсів (МУР). Програма для магістрів-гірників полягає у тому, що наступний семестр вони навчатимуться у Технічному університеті «Фрайберзька гірнича академія», а на шостому курсіоберуть країну, де будуть дипломувати ся, в результаті чого отримають дипломи про вищу освіту трьох країн – України, Австрії і Німеччини.


події 321 - 330 із 471
Початок | Попер. | 31 32 33 34 35 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт