Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

31.05.2012 Студенти Центру українсько-польської співпраці НГУ успішно пройшли атестацію комісії Міністерства вищої освіти і науки Польщі
26, 27 травня у Національному гірничому університеті сталася знакова подія – відбулося засідання Атестаційної комісії Міністерства вищої освіти і науки Польщі з проведення сертифікаційного екзамену за програмою «Польська мова для іноземців». Цей екзамен є аналогічним за структурою до всім відомого Toeful, що здається із англійської мови. Незважаючи на те, що Національний гірничий університет є технічним вишом, його мовній підготовці можуть позаздрити колеги-філологи. Зокрема, Центр українсько-польської співпраці довів, що в гірничому можуть вивчати іноземні мови на дуже високому рівні. Основу тих, хто приступив до екзамену в Дніпропетровську, складають саме вихованці цього Центру (Двадцять п'ять осіби із сорок двох представляли Центр українсько-польської співпраці http://www.nmu.org.ua/ua/content/infrastructure/intern_educat_centers/ukr_poland_center/ - посилання).

30.05.2012 Професор НГУ став почесним доктором Університету прикладних наук міста Есслінген(Німеччина)
Під час цьогорічного травневого візиту до Німеччині професор Національного гірничого університету, завідуючий кафедрою електроприводу Олександр Бешта отримав звання почесного доктора Есслінгенського університету.

29.05.2012 Допомогли підшефному дитбудинку
Жіноча рада НГУ висловлює щиру подяку студентам, співробітникам і викладачам механіко-машинобудівного факультету, які зібрали 5814 грн. для підшефного дитячого будинку № 6. До Дня захисту дітей на суму 3000 грн. будуть придбані триколісні велосипеди та солодощі. Решту грошей заплановано витратити на подарунки дітям протягом 2012року.

25.05.2012 Професори кафедри підземної розробки родовищ отримали державні премії в галузі науки та техніки
Олександр  Кузьменко  та Ірина  Ковалевська , професори кафедри підземної розробки родовищ стали лауреатами державної премії України у галузі науки та техніки. В складі авторів відзначеної роботи також виступили працівники ВАТ «Павлоградвугілля» ДТЕК (Чередніченко Ю.Я., Мартовицький А.В., Вівчаренко О.В., Копилов О.П., Черватюк В.Г., Демченко А.П., В’ялий К.І., Гречушкін В.В.)

21.05.2012 Лист вдячності з Університету Північної Кароліни
Національний гірничий університет давно зарекомендував себе, як інноваційний та прогресивний вищий навчальний заклад. І чергове підтвердження цьому – закордонні контакти та успіхи студентів, аспірантів та науковців. Зокрема, плідною стала участь професора Артема Бардася у проекті X-Culture в університеті Північної Кароліни (Школа Бізнесу та Економіки ім. Дж.Браяна, кафедра Адміністрування Бізнесом).

21.05.2012 Студенти НГУ взяли участь у другому турі Всеукраїнської студентської олімпіади з математики серед технічних вузів та Міжнародній олімпіаді з математики
Викладачі кафедри вищої математики системно підвищують рівень підготовки талановитих студентів через залучення їх до участі в конференціях з методів математичного моделювання, підготовки публікацій тощо.

18.05.2012 Національний гірничий університет займає провідні позиції у рейтингу найкращих вищих навчальних закладів України "Компас"
За результатами рейтингу регіональних ВНЗ «Компас» Національний гірничий університет – лідер у Південному регіоні. У рейтингу найсильніших ВНЗ за підготовкою фахівців інженерно-технічних спеціальностей Національний гірничий університет посів друге місце.

15.05.2012 Спортсмени НГУ посіли призові місця
Спортсмени НГУ в черговий раз довели, що в гірничому виховують справжніх чемпіонів. Призові місця на Чемпіонаті України посіли: Альфред Монін (1 місце у розділі куміте командне), Артем Балашов (2 місце у розділі кумі те особисте), Владислав Пуюл (2 місце у розділі кумі те особисте) Катерина Кравченко (3 місце у розділі кумі те особисте),

10.05.2012 Перемога студентки НГУ на Всеукраїнській олімпіаді
Студентка Національного гірничого університету Марина Дороніна посіла 3 місце (з 33 можливих) на Всеукраїнській студентській олімпіаді за напрямом "Метрологія, стандартизація та сертифікація"

04.05.2012 Перемога студентів НГУ
Cтуденти кафедри електроприводу - Станіслав Ільченко (ЕМС-10-2), Олександр Таран (АУ-08), Олександр Килимник (АУ-08) та Павло Яценко (АУ-08) - зайняли 1 командне місце на Всеукраїнській олімпіаді з електромеханіки! Станіслав Ільченко здобув ще одну перемогу - 2 особисте місце.


події 401 - 410 із 471
Початок | Попер. | 39 40 41 42 43 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт