Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

18.04.2012 П'ятірка переможців програми "Завтра.UA" із НГУ
Нещодавно було проголошено імена переможців 6-го щорічного загальнонаціонального конкурсу Стипендіальної програми "Завтра.UA", в якому взяли участь студенти з більш ніж 100 вузів України. У число кращих увійшли й п'ятеро студентів Національного гірничого університету.

17.04.2012 Студент НГУ Євген Козій - переможець Всеукраїнської олімпіади з геології
У квітні на базі Криворізького національного університету відбувся II тур Всеукраїнської студентської олімпіади з геології. У ній взяли участь 48 студентів із 12 вищих навчальних закладів. Перше місце посів студент кафедри геології та розвідки родовищ корисних копалин ГРФ Національного гірничого університету Євген Козій. Його робота, серед інших численних, визнана кращою.

13.04.2012 Щиро вітаємо!
Вітаємо Олександра Степановича Бешту з отриманням звання члена - кореспондента Національної академії наук України

12.04.2012 Веб-конференція в НГУ
Шановні колеги!
25 квітня 2012р. в рамках програми співробітництва з Мізурійським університетом (США) в Національному гірничому університеті заплановано проведення веб-конференції за участю аспірантів, студентів та викладачів кафедр НГУ.

12.04.2012 Veni, vidi, vici!
Прийшов, побачив, переміг! Минулої неділі в актовій залі ДДАУ відбувся фестиваль Жовтневого району з черлідингу, фітнесу та аеробіки «Весна, краса і грація». Дівчата з команди чарлідингу НГУ, повернулися додому з перемогою. Олена Бондаренко, капітан команди, розповіла що участь у фестивалі стала справжнім сюрпризом для неї. Не маючи ані команди, ані номеру, за тиждень до виступу розпочалася підготовка. Фортуна стала на сторону конкурсанток, і вже наступного дня команда була зібрана.

06.04.2012 Кращим студентам Докучаєвського технікуму вручили дипломи спецаілістів
Кращім студентам Докучаєвського гірничого технікуму, який є структурним підрозділом Державного ВНЗ «НГУ», урочисто вручили дипломи спеціалістів за напрямками «Розробка родовищ корисних копалин» і «Збагачення корисних копалин». Також у відповідності з рішенням Вченої Ради НГУ золотою медаллю академіка Терпігорєва був нагороджений директор Докучаєвського флюсодоломітного комбінату Андрій Вікторович Пономарьов, який також є випускником гірничого.

06.04.2012 Гірнчий факультет став Інститутом (ВІДЕО)
3 квітня гірничий факультет отримав статус Інституту

05.04.2012 Презентація семінару інноваційного підприємництва "Від ідеї до ринку" в ІА "Новый мост" (ВІДЕО)
Презентація семінару інноваційного підприємництва "Від ідеї до ринку" за участю директора науково-освітнього центру "Стійкість геотехнічних систем", доктора технічних наук, професора Олени Олександрівни Здвижкової

04.04.2012 Зв'язки між НГУ та Бельгією мають більш ніж столітню історію
23 березня у Посольстві України в Королівстві Бельгія в Брюсселі було відкрито виставку «Україна – Бельгія: історія взаємовідносин наприкінці ХІХ – початку ХХ ст.». Виставка була презентована директором Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д.І. Яворницького Н.І. Капустіною. Виставка розповідає про участь бельгійського капіталу в розвитку гірничопромислового комплексу Донбасу і Придніпров’я у даний історичний період і базується на матеріалах музеїв та приватних колекцій України. Слід зазначити, що велика кількість шахт Донбасу, рудників Кривбасу, більша частина металургійних заводів Катеринослава, навіть електричний трамвай у нашому місті були засновані акціонерними товариствами з бельгійським капіталом. Тому сьогодні бельгійців дуже цікавить ця сторінка нашої спільної історії.

04.04.2012 Гірничий факультет став Інститутом
Третє квітня в стінах нашого університету відзначилось особливою урочистістю та святковістю, адже саме цього дня гірничий факультет отримав звання Гірничого інституту.


події 411 - 420 із 471
Початок | Попер. | 40 41 42 43 44 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт