Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
RSS

14.09.2012 Творче відрядження

З відрядження до Федеративної Республіки Німеччина повернулася доцент кафедри систем електропостачання НГУ Юлія Хацкевич.

13.09.2012 Нам пощастило

Вперше Міністерство забезпечило стажування аспірантів і студентів з повним покриттям усіх фінансових витрат! Довелося терміново вдосконалювати свою іноземну мову, щоб 2 місяці з максимальною користю стажуватися в Німеччині.

12.09.2012 «Золоті часи» Дніпропетровщини
На початку вересня в Національному гірничому університеті пройшло засідання історико-краєзнавчого клубу «Грані». У цьому навчальному році воно стартувало з презентації книги історичних нарисів Валентини Лазебник «Невідома Катеринославщина».

12.09.2012 До уваги студентів!
Подорожувати Європою, здобувати новізнання з економіки, удосконалювати навички міжкультурної комунікації, відпочивати та веселитися у міжнародній команді, – все це і набагато більше пропонує Інститут Економіки та освітній проект «BusinessWeek». В листопаді економістів та менеджерів запрошує Голландія, а в грудні на вас чекатиме Париж.

07.09.2012 Англійський інженер Елвін Роджерз в НГУ
На початку вересня на кафедрі іноземних мов Національного гірничого університету пройшла зустріч студентів із інженером музею швейної техніки у Великій Британії Елвіном Роджерзом. Хоча до Дніпропетровська він приїжджає вкотре, зі студентами зустрічається вперше.

05.09.2012 У НГУ пройшла зустріч студентів із інженером Великої Британії Елвіном Роджерзом (ВІДЕО)
На початку вересня студенти кафедри іноземних мов НГУ поспілкувались з інженером музею швейної техніки Великої Британії.

03.09.2012 Національний гірничий університет випустив нових офіцерів
275 випускників єдиної на Дніпропетровщині кафедри військової підготовки НГУ 30 серпня прийняли присягу на вірність українському народові. Ця подія стала завершальною у дворічному навчанні студенів з різних вишів нашого міста. Протягом всього часу майбутні офіцери запасу здобували як теоретичні, так і практичні знання. Під час військових зборів, окрім базової підготовки, навчилися володіти холодною і огнестрільною зброєю, управляти танком.

27.08.2012 Присяга в НГУ
Урочисте прийняття присяги студентами 4 курсу Національного гірничого університету відбудеться 30 серпня о 9 годині за адресою вул. Набережна Перемоги, 38-б, корпус № 8.  Ласкаво просимо!

26.07.2012 Якою була зустріч випускників 2012
За традицією у Національному гірничому університеті перша субота липня – святкова для усіх поколінь випускників. Гірницька альма матер визначила їх професійний шлях і, за майже піввіковою традицією, щороку в цей день повертаються колишні студенти в обійми юності. Прибувають з усіх куточків світу: України, Росії, Білорусі, Узбекистану, Китаю, Сирії, Анголи, Ізраїлю, Болгарії. І ніби оживають високі колони від теплих хвиль цих зустрічей. Вирує радість біля університетського фонтану, навколо пам’ятника М. Ломоносову, в аудиторіях, актовій залі.

16.07.2012 Увага! Набір на курси польської мови
Оголошується набір на курси польської мови за трьома рівнями підготовки, із подальшим спрямуванням на здачу сертифікаційного екзамену при Міністерстві вищої освіти Польщі. Заняття проводять кваліфіковані викладачі філологи з Польщі .


події 1931 - 1940 із 1995
Початок | Попер. | 192 193 194 195 196 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт